Soţii Reghecampf nu merg niciodată împreună în vacanţă: “Ce ne cumpărăm sunt singurele bucurii pe care ni le putem face”

2 sotii reghecampf jpg jpeg

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt căsătoriţi de mai bine de 10 ani. Soţul sexy impresarei este antrenor la clubul de fotbal Al Wasl din Dubai, Emiratele Arabe Unite. Chiar şi aşa, nimic nu pare să-i despartă, mai ales că fac multe zboruri cu avionul pentru a fi împreună.

Deşi nu au parte de un concediu, pentru că muncesc foarte mult, antrenorul nu se uită la bani când vine vorba despre fericirea frumoasei sale soţii. 

“Eu, în 15 ani, n-am avut nicio zi de vacanţă. Ce ne cumpărăm noi sunt singurele bucurii pe care ni le putem face. Am stat acum două luni la Dubai cu pandemia, dar Laurenţiu a muncit. Eu cu el n-am mers în vacanţă niciodată! Toţi îşi planifică concedii, noi n-avem niciodată. E foarte rău, dar Laur ca antrenor are o săptămâna de vacanţă vara, apoi pleacă în cantonament. Iar eu mereu în perioada aia sunt cu transferurile. Apoi, iarna de Sărbători sunt pe telefoane şi fac transferuri, copiii mei abia găsesc momente să vorbească cu mine. Când se termină transferurile se termină şi vacanţele. Unde să plecăm?”, a mărturisit vedeta în cadrul emisiunii “Prietenii lui Ovidiu”, scrie Cancan.ro

Asta nu este tot. Laurenţiu Reghecampf i-a oferit în dar Anamariei Prodan patru poşete ale brand-ului Hermes care au costat o mică avere, şi anume 80.000 de euro. ”Zi perfectă. Îmi iubesc viaţa. Cadouri”, a scris impresara la descrierea pozei. 

anamaria prodan cadouri jpg jpeg

“Un bărbat ca Reghe se naşte la o mie de ani. Sunt mai răsfăţată ca o regină! Îmi fac meseria şi mă susţine, colind cu jucătorii prin lume… Nu avem vreodată discuţii de gelozie sau alte prostii. În familia mea domneşte respectul, dragostea, ordinea şi disciplina”, a spus Anamaria Prodan într-un interviu acordat celor de la Ciao.ro

De-a lungul timpului, cei doi au auzit de multe ori faptul că… divorţează, însă sexy impresara a vrut să lămurească lucrurile din viaţa lor de cuplu: 

“Divorţ? M-am plictisit de subiect. Când vreodată Prodan-Reghecampf se despart? Niciodată! Numele noastre dau foarte-foarte bine. Ne-am obişnuit cu astea. Citim doar sport, niciodată cancanuri. Deci nu mă obosesc să demontez nimic!”, a povestit aceasta. Recente

Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg