Soțul a încercat s-o omoare când era gravidă. „Nu știu cum am rezistat toată sarcina!”

Când actrița americană Doris Day a murit de pneumonie în 2019, întreaga lume a suspinat. Viața vedetei a fost marcată de drame.

image

La 8 ani, și-a dat seama că părinții ei nu se înțelegeau deloc, după cum chiar Doris Day a scris în cartea sa „Doris Day: Her Own Story”. Conform celor publicate de Mirror, actrița a început să cânte la 16 ani cu un anume Barney Rapp și trupa sa. Rapp a fost cel care a convins-o pe vedeta de peste ocean să-și schimbe numele din Doris Kappelhoff în Doris Day. Și, prin intermediul acestuia, l-a întâlnit pe viitorul ei soț.

Trombonistul Al Jorden era înalt și curtenitor, iar adolescenta de Doris s-a îndrăgostit pe loc de muzicianul de 23 de ani. Cei doi au devenit un cuplu, iar gelozia pe care Al o afișa tot mai des i se părea măgulitoare tinerei de numai 16 ani. Însă căsnicia celor doi a marcat începutul problemelor pentru Day.

A doua zi după nuntă, Doris a primit un cadou de la managerul lui Jorden, momentul în care iadul s-a declanșat pe pământ. „În secunda în care am ajuns acasă, m-a apucat de braț și m-a lovit în față. Am încercat să mă protejez cu mâinile, dar el mă izbea de mobilă și continua să mă lovească. Mă făcea «târfă nenorocită» și mă lovea până am căzut la pământ. Un minunt mai târziu, Jorden a izbucnit în lacrimi și a început să-și ceară iertare: «Te rog, iartă-mă! Te iubesc prea mult. Nu trebuia să te lovesc. Dar nu suport ca altcineva să se uite la tine!»”.

Day a dezvăluit ulterior că cel mai înfricoșător lucru din mariajul lor era că nu știa ce declanșa asemenea violență la soțul ei. „Tensiunea simțită atunci când nu știam ce anume îi putea declanșa atacurile devenise insuportabilă!”, a dezvăluit vedeta americană.

La început, Doris credea că acea bătaie fusese un incident izolat, însă lucrurile au devenit din ce în ce mai complicate. În a doua lună de la nuntă, Day a descoperit că era însărcinată, iar sarcina n-a declanșat deloc bucurie în rândul celor doi soți. Horden a lăcrimat când a aflat că va deveni tată, după care și-a afișat adevăratele sentimente legate de sarcină.

Fericirea de-a purta o nouă viață în pântecele ei a fost umbrită de violența soțului ei. „Am crezut, în naivitatea mea, că sarcina avea să-l facă mai puțin gelos. De fapt, întreaga perioadă a sarcinii mele a fost îngrozitoare!”, a dezvăluit ea.

El nu-și dorea copilul și încerca s-o convingă să avorteze. „M-a pus să înghit tot felul de pastile de care făcuse rost. Doamne-Dumnezeule, mi-a fost atât de rău! Dar nu am pierdut sarcina!”, a continuat Doris Day mărturisirile șocante.

image

„Nu știu cum am reușit să rezist timp de nouă luni. Odată mergeam cu mașina extrem de repede și Al striga că ne omoară pe amândoi. Apoi a îndreptat un pistol asupra burții mele și a zis că ne împușcă pe amânoi, pe mine și pe copil. Când sarcina avea opt luni, Al a venit acasă furibund și m-a luat direct din pat, m-a împins prin cameră și m-a izbit de toți pereții. Aveam vînătăi peste tot, eram tăiată la ochi. Mi s-a făcut rău. Eram convinsă c-o să pierd copilul”, a continuat ea să povestească.

Dar copilul a fost la fel de rezistent ca ea. După ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Terry, și-a părăsit soțul și-a fugit acasă la mama ei. „Eram extrem de tânără, iar Al ar fi fost un tată îngrozitor”, a conchis vedeta de odinioară.

Foto - Imdb



Recente

George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg