„Soţul meu e Moş Crăciun!“

1 72303 original jpg jpeg

Nu mai este mult până când Moşul cu plete albe şi barbă lungă se va îmbrăca în costumul roşu şi va pleca „în zbor“ către copiii care au fost harnici şi au ascultat de părinţi. Dar cine este cu adevărat Moş Crăciun în zilele noastre?

Oricine poate aduce zâmbetul pe buze celor mici,lucru confirmat de câţiva bărbaţi care joacă acest rol magic de ani buni. Iată poveştile lor!

Bogdan Ionete,33 de ani,Bucureşti:„Sunt Moş din anul doi de facultate“

Când spui Moş Crăciun,te gândeşti automat la un bărbat cărunt,cu voce impunătoare,dar regula nu se aplică întotdeauna. Rolul lui este interpretat cu succes şi de Bogdan Ionete,un tânăr care aduce bucurie în sufletele copiilor în fiecare iarnă. „Totul a început în anul doi de facultate,când îmi căutam un job sezonier pentru a strânge nişte bănuţi de cadouri“,spune el. Şi uite aşa,Bogdan a început să prindă drag de copii şi a ştiut de fiecare dată să intre în jocul lor.

„De şase ani,luna decembrie este rezervată celor mici. Multe întâmplări plăcute mă leagă de aceşti ani minunaţi petrecuţi alături de mii de copii,părinţi,bunici...Îmi aduc aminte cu drag de prichindeii care voiau să intre în sacul meu pentru a mă ajuta să împart cadouri altora mai puţin norocoşi sau de micuţii care au renunţat la suzetă pentru un cadou în plus“,povesteşte Bogdan (îl găsiţi pe site-ul www.mos-craciun-inchiriere.ro).

4dc14d43d0f7304f089c896316f54db6 jpg jpeg

Mircea Costache,58 de ani,Bârlad:„Am fost prins fără sanie şi reni“

De îndată ce ai devenit părinte,îţi doreşti ca prichindeii să aibă parte de cât mai multe clipe frumoase. Zis şi făcut pentru Mircea Costache,care a intrat pentru prima dată în rolul lui Moş Crăciun acum 28 de ani şi i-a bucurat pe rând atât pe copii,cât şi pe nepoţi. El îşi aduce aminte cum,deghizat în costumul făcut de soţie şi cu tonul vocii schimbat,intra în casă,sprijinindu-se într-un toiag şi cu sacul de cadouri în spate.

„Faptul că eu aş fi un Moş Crăciun aproape autentic s-a răspândit rapid printre prieteni şi cunoştinţe. Îmi aduc aminte că după ’90 aveam programate orele la care trebuia să fiu la cei mici,aşa că mergeam din casă în casă pentru că timpul era prea scurt.“ De multe ori i s-a întâmplat să fie prins de prichindei cu câteva nereguli.

„Au fost dăţi în care mă deplasam şi pe jos,iar când mă întâlneam cu familii care aveau copii,trebuia să le explic celor mici de ce nu sunt cu sania trasă de reni şi să le satisfac şi alte curiozităţi. O adevărată provocare,nu glumă!“,povesteşte Mircea Costache.

3125e3e532a8b4edd9efdf59f8d7aa12 jpg jpeg

Vasile Ianovici,62 de ani,Bucureşti:„De şapte ani mă bucur alături de cei mici“

Dacă soţul tău nu vrea să intre în rolul Moşului,poţi apela la unul profesionist. De şapte ani,Vasile Ianovici,în vârstă de 62 de ani,colaborează cu Agenţia Moş Crăciun (www.agentiamoscraciun.ro) pentru că iubeşte copiii şi sărbătorile de iarnă. „Meseria asta o fac din plăcere an de an,fiindcă mă bucură reacţia şi privirea prichindeilor atunci când îşi primesc cadourile,dar şi pentru că în postura de Moş îmi aduc aminte cu drag de perioada când eram şi eu copil.

ccd9c8503f2f50caeaf05180cda3ed94 jpg jpeg

„Chiar dacă face asta în fiecare an,el a trecut şi prin momente în care copiii i-au dat de furcă. „Când am fost la o grădiniţă cu predare în germană,copiii au fost curioşi să afle cum de Moş Crăciun este român şi nu vorbeşte germană. Le-am spus până la urmă că Moşul ştie toate limbile de pe glob,dar vorbeşte limba ţării în care a ajuns să împartă daruri“

încheie el. Recente

Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg