„Sper să nu mi se mai întâmple niciodată‟. Ce pățea Kim Kardashian înainte de evenimentele importante

Kim Kardashian (42 de ani) a vorbit despre anxietatea provocată de nevoia frecventă de a merge la toaletă, cu care se confruntă de fiecare dată când se pregătește să participe la evenimentele importante. 

image

„Am mereu pe bancheta din spate a mașinii o ceașcă și un pachet cu șervețele umede‟, a mărturisit Kim Kardashian în serialul familiei sale „Keeping Up With the Kardashians‟. Vedeta a povestit că, nu de puține ori, s-a confruntat cu stări de anxietate, care au fost provocate de nevoia frecventă de a merge la toaletă în momentele stresante. Medicul Nick Tadros a spus pentru „Best Life‟ de ce poate să apară această problemă, des întâlnită în rândul populației. 

Ar putea indica o problemă de sănătate

Poate că și tu ai trecut prin episoade când a trebuit să mergi la baie de mai multe ori decât o făceai în mod obișnuit, deși nu consumasei multe lichide. 

Medicul spune că urinarea frecventă poate fi un simptom al mai multor cauze, precum: vezică urinară hiperactivă, prostată mărită (în cazul bărbaților), diabet, infecții ale tractului urinar sau poate fi un efect al medicamentelor diuretice. 

De asemenea, specialistul Edo Paz subliniază că insuficiența cardiacă congestivă poate fi o altă cauză a urinării frecvente: „Acest lucru se întâmplă, deoarece o inimă slăbită nu mai poate pompa eficient sângele, ceea ce duce la o acumulare de lichide‟, a spus medicul. 

Urinarea frecventă apare în momentele stresante

Anxietatea și stresul pot provoca, de asemenea, fie nevoia de urina frecvent, fie îngrijorarea că ai putea fi nevoit să mergi la toaletă într-un moment în care nu ai acces ușor la baie, ceea ce i se întâmplă și vedetei Kim Kardashian înainte de evenimentele importante. 

Kardashian a povestit pentru revista „People‟ că s-a confruntat cu asta înainte de Gala Met, din anul 2019, când a purtat o rochie mulată (vezi foto!): „Sincer, dacă va fi o urgență, cred că o să fac în pantaloni‟, spunea vedeta. 

image

Potrivit specialiștilor, Kardashian a experimentat asta, deoarece, în momentele stresante, corpul vedetei începe să reacționeze printr-un mecanism „fugă sau luptă‟:

„Acest mecanism afectează în mod direct vezica urinară, care reacționează astfel la stresul provocat. Acest lucru crește tonusul muscular, ceea ce duce la nevoia de urina‟, a explicat medicul Nick Tadros. 

Care sunt soluțiile? 

Pentru combaterea acestei probleme, specialistul recomandă evitarea cu câteva ore înainte de un eveniment important consumul de alcool, de cafea și de lichide. În cazul în care treci des printr-o astfel de problemă, este necesar să discuți cu medicul tău, mai ales dacă știi că te confrunți cu probleme de sănătate, precum diabet. 

Sursă foto: Shutterestock, Pinterest



Recente

Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg