Copiii lui Kim Kardashian au o jumătate de duzină de bone. Cu cât sunt plătite?

Când eşti celebru, timpul petrecut cu familia se reduce simţitor. Fotomodelul şi vedeta de televiziune Kim Kardashian ştie că faima o face foarte ocupată, aşa că s-a asigurat că are destule bone pentru cei patru copii ai ei.

image

Timpul petrecut de Kim Kardashian cu copiii ei, North, Saint, Chicago și Psalm, este mai dificil de găsit. Pentru a o ajuta să aibă grijă de ei, vedeta are nu mai puţin şase bone pe care le plăteşte regeşte.

Cât de bine îşi plăteşte Kardashian bonele?

Fiecăreia dintre cele şase bone Kardashian i-a oferit un salariu de șase cifre. „Are o echipă de bone în permanență și la telefon 24 din şapte, fiecare având un salariu de aproximativ 100.000 de dolari”, a declarat o sursă din cercul de prieteni ai vedetei.

Bonele trebuie să respecte o listă de reguli stricte. Aceeași sursă a spus că atât Kardashian, cât și fostul soț Kanye West cheltuiau o avere pe bone, mai ales după naşterea lui Chicago în ianuarie 2018. Cu toate acestea, părinţii erau dispuși să suporte costurile pentru a asigura cea mai bună îngrijire copiilor. „Programul lor este atât de încărcat, încât nu există nicio îndoială că au nevoie de bone”, a spus sursa.

Kanye West a criticat-o pe Kim că se bazează prea mult pe bone

Odată ce s-au despărţit, West a criticat-o pe Kardashian pentru că folosește bonele în loc să-și îngrijească singură copiii: „Am stat cu copiii cam cinci ore azi. Le apreciez pe bone, dar familia adevărată este mai bună.”, a spus West.

Vezi și: Beyoncé, o „pacoste‟ pentru bonele copiilor săi. Ce le obligă artista să facă

Se pare că fostei lui soţii nu i-au căzut bine aceste comentarii. O sursă apropiată ei a declarat pentru publicaţia „People”: „A fost ușor pentru el s-o critice pentru că are bone. Mulți dintre prietenii ei nu cred că este corect”.

Două dintre bone se află permanent în casa vedetei

Patru dintre cele şase bone, câte una pentru fiecare copil, apar în anumite zile și două sunt tot timpul în casă. Alți membri ai personalului, tutori și stiliști, însoțesc bonele pentru a le ajuta să aibă grijă de copii.

Citește și: Cum arată şi ce reguli stricte trebuie să respecte bona copiilor ducilor de Cambridge

Chiar dacă după divorţ este posibil să fi renunţat la o mică parte din personal, în viaţa lor a rămas o singură constantă: agitaţia şi programul încărcat al mamei copiilor. „Kim se asigură că are măcar 15 minute de timp individual cu fiecare copil pe zi. Chiar și acest timp trebuie programat și trebuie să se potrivească cu agenda zilei și apelurile telefonice pe care le are de dat”, a declarat o sursă pentru „The Sun”.

FOTO: Instagram/Kim KardashianRecente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg