Kim Kardashian susține că a făcut sex cu Pete Davidson în onoarea bunicii sale

Kim Kardashian surprinde din nou cu o declarație șocantă! Vedeta susține că a făcut sex cu fostul iubit, Pete Davidson, în onoarea bunicii ei, Mary Jo Campbell. Iată ce a povestit în cel mai recent episod al serialului „Keeping Up with the Kardashians‟! 

Kim Kardashian jpg

Kim Kardashian (41 de ani) și Pete Davidson (28 de ani) au format cel mai neașteptat cuplu. Cei doi au și-au început relația după ce vedeta Kim Kardashian a divorțat de rapperul Kanye West, bărbatul cu care are patru copii. La începutul relației, totul părea a fi perfect, iar Kim avea numai cuvinte de laudă la adresa iubitului său: 

„Pete are cea mai bună inimă, (…) este cea mai dulce și grijulie persoană‟, spunea vedeta despre Pete în serialul „Keeping Up with the Kardashians‟. Cu toate acestea, distanța și diferența de vârstă de 13 ani și-au spus cuvântul, iar după doar nouă luni de relație, cei doi s-au despărțit.

Citește și: Kim Kardashian s-a cuplat cu Pete Davidson după ce a aflat că e bine dotat 

Kim Kardashian și Pete Davidson, sex în „onoarea‟ bunicii 

Într-un episod din celebrul serial „Keeping Up with the Kardashians‟, Kim și-a amintit de momentele petrecute alături de fostul ei iubit, Pete Davidson. Vedeta și-a surprins fanii cu o declarație șocantă - i-a spus bunicii sale, Mary Jo Campbell, că a făcut sex cu Pete în onoarea ei. Ea i-a povestit:

Vezi și: Incredibil! Kim Kardashian își modifică nuanța pielii în funcție de iubiți  

„Știi ce este atât de nebunesc? Pete și cu mine ne-am cazat la hotelul Beverly Hills și am stat în fața șemineului, ore întregi, în timp ce am vorbit pe diverse teme. Atunci, eu i-am spus: «Bunica mi-a zis că-ți trăiești cu adevărat viața când faci sex în fața șemineului» și așa, am făcut sex în fața șemineului în onoarea ta‟. „Știu că este probabil înfiorător să te gândești la bunica ta înainte să faci sex‟, a continuat vedeta. 

image

În acel moment, bunica Mary Jo Campbell a clipit, iar surprinsă și-a întrebat nepoata: „Nu în hol?‟. „Și eu am fost tânără odată‟, a mai spus bunica lui Kim Kardashian, în vârstă de 88 de ani. 

Sursă foto: Instagram - @maryjo_campbell, Arhivă 



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg