Spune adio pielii uscate

1 80013 original jpg jpeg

Chiar dacă crezi că îţi cunoşti foarte bine tegumentul, ar fi bine să identifici zonele care sunt predispuse uscării pentru a preveni neplăcerile care pot să apară. Nu uita că pielea uscată este o problemă des întâlnită în sezonul rece, dar depinde numai de tine dacă ea se agravează sau se tratează.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să combaţi pielea uscată:

 Hidratează-te

Principala cauză a pielii uscate este deshidratarea, dar şi cea mai uşor de rezolvat. Trebuie doar să acorzi mai mult atenţie cantităţii de apă băută pe zi. recomandat este să bei în jur de doi litri de apă (aproximativ 8 pahare pe zi). Însă nu este suficient. Cantitatea depinde de înălţimea pe care o ai şi activităţile pe care le faci.

Include gelul de aloe vera în rutina de îngrijire a pielii

Considerat un ingredient foarte bun, gelul de aloe vera se găseşte în tot mai multe produse cosmetice şi alternative. În aceea ce priveşte pielea, gelul ajută la combaterea arsurilor solare şi a pielii uscate. Pentru a profita de proprietăţile acestui produs minunat, este recomandat să îl aplici direct pe pielea uscată. Poţi să-l utilizezi ca înlocuitor pentru cremele obişnuite. Poţi să-ţi prepari şi o cremă:

Ai nevoie de:

-    ¼ litru de cremă de bază

-    100 ml de gel de aloe vera

-    25 ml de ulei esenţial de de migdale

Mod de preparare şi aplicare:

Pune într-un bol toate ingredientele şi amestecă-le. Păstrează crema obţinută într-un recipient ermetic. Foloseşte crema în fiecare zi.

Foloseşte ulei de nucă de cocos

Uleiul de cocos este un alt ingredient care a devenit foarte popular în rutina de îngrijire în ultimii ani. În fiecare zi aflăm mai multe despre beneficiile sale, devenind un remediu simplu şi relativ ieftin. Aşadar, aplică ulei esenţial de nucă de cocos direct pe piele. masează, de jos în sus, prin mişcări circulare, blânde, până este absorbit de tegument.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg