Mierea, deliciu pentru piele

1 48098 original jpg jpeg

Dacă vântul şi frigul de afară îţi afectează pielea şi părul, încearcă un nou regim de frumuseţe bazat pe miere de albine. Aceasta oferă protecţie maximă şi hidratare în sezonul rece.Scrub cu miere şi cafea

Pentru o piele fină,exfolierea este esenţială. Prepară-ţi un scrub din 50 g de unt,două linguri de miere de albine naturală,o lingură de ulei de măsline,un albuş de ou,1/4 ceaşcă de cafea măcinată şi două linguri de germeni de grâu. Amestecă bine untul,albuşul de ou,mierea şi uleiul de măsline. Adaugă apoi gradual cafeaua şi germenii de grâu,amestecând în continuu pentru a nu se forma cocoloaşe. După ce compoziţia devine cremoasă,masează-ţi corpul cu ajutorul unei mănuşi abrazive. Fă un duş pentru a îndepărta scrub-ul şi aplică o cremă de corp puternic hidratantă.Tratament cu miere şi fructe exotice

Sănătatea tenului este foarte importantă. De aceea,un tratament săptămânal este absolut necesar. Ai nevoie de două linguri de ceai verde,1/2 papaya sau mango,1/2 cană de ananas proaspăt,tăiat cuburi şi două linguri de miere de albine. Introdu un plic de ceai verde în apa fiartă şi lasă-l la răcit. Amestecă într-un blender papaya cu ananasul până obţii un piure,după care adaugă ceaiul verde şi mierea. Aplică tratamentul pe faţă şi lasă-l să acţioneze timp de 10-15 minute,apoi clăteşte cu apă călduţă.

Ce ai zice de o baie dulce cu miere şi vanilie? Pentru acest spumant delicios ai nevoie de o ceaşcă de ulei de migdale sau de măsline,1/2 ceaşcă de miere de albine,1/2 ceaşcă de săpun lichid fără miros şi o lingură de extract de vanilie. Amestecă toate ingredientele,lăsând uleiul la final. Pune totul într-o sticlă şi agită bine înainte de a pune din spumant în apa din cadă.

Dacă vrei un păr strălucitor şi sănătos încearcă o mască din 1/2 ceaşcă de miere de albine şi 1/4 ceaşcă de ulei de măsline (dacă ai părul normal sau gras foloseşte două linguri). Amestecă ingredientele şi aplică masca pe părul uscat şi nespălat,masând scalpul. Acoperă părul cu o pungă din plastic şi lasă masca să acţioneze timp de 30 de minute. Spală apoi părul cu şampon.

Pentru a elibera porii şi a curăţa faţa de celule moarte ai nevoie de un scrub,pe care să-l foloseşti o dată pe săptămână. Pentru un exfoliant natural ai nevoie de o linguriţă de ceai verde,două linguriţe de ananas mărunţit,patru linguri de piure de dovleac,o lingură de miere de albine,două linguriţe de gel de aloe vera,1/2 linguriţă de ulei de măsline,patru linguriţe de mălai şi patru picături de extract de scorţişoară (opţional). Pune un plic de ceai verde în apă fiartă şi las-o să se răcească. Amestecă ananasul în blender şi adaugă piurelul de dovleac,mierea şi gelul de aloe vera. La final adaugă uleiul de măsline,mălaiul,ceaiul verde şi extractul de scorţişoară. Masează-ţi faţa şi gâtul cu acest amestec şi lasă-l să acţioneze timp de 15-20 de minute. Clăteşte cu apă rece şi aplică o cremă hidratantă.



Recente

Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg