Staruri care au avut peste 1.000 de parteneri sexuali. „Mă culcam cu trei femei pe zi. În fiecare zi!‟

1 men jpg jpeg

Ce rost are să fii celebru dacă nu te şi bucuri de notorietatea ta, nu? Aşa s-or fi gândit şi unii dintre cei mai cunoscuţi bărbaţi din showbizul internaţional când au cedat insistenţelor admiratoarelor lor…

Italianul Giacomo Casanova a avut atâtea iubite, în călătoriile sale prin Europa secolului al XVIII-lea, încât numele lui a devenit sinonim cu seducţia în serie. Iar Lordul Byron, poetul şi politicianul englez catalogat de una dintre domniţele lui precum “nebun, rău, periculos de cunoscut”, a profitat din plin de succesul pe care-l avea în rândul reprezentantelor sexului frumos, încât a fost poreclit „băiatul rău al secolului al XIX-lea‟. Odată cu dezvoltatea tehologiei şi a metodelor de comunicare în masă, persoanele publice din zilele noastre pot atinge un public mult mai numeros. Atât la figurat, cât şi la propriu...

Jack Nicholson se numără printre bărbaţii care au ştiut să-şi trăiască viaţa. S-a iubit cu Michelle Phillips de la The Mamas and the Papas, la începutul anilor '70, după care i-a fost infidel actriţei  Anjelica Huston. Câţiva ani mai târziu, starul hollywoodian a cucerit frumuseţi precum Kate Moss şi Lara Flynn Boyle, căreia i-a propus să-i devină iubit chiar în faţa partenerului ei de viaţă. Ce să mai, actorul avea 76 de ani când s-a dat la mult mai tinerica Jennifer Lawrence!

stanga
dreapta
2 jack nicholson shutterstock 96566344 jpg jpeg
3 mick jagger shutterstock 183447434 jpg jpeg
4 simply red jpg jpeg
1 men jpg jpeg
2 promo cpf 2 jpg jpeg

Câştigătorul a trei Oscaruri a reuşit să cucerească peste 1000 de femei! De fapt, numărul mai exact de iubite avute depăşeşte 2.000, însă atunci când a fost rugat să confirme sau să infirme informaţia, acesta a răspuns cu toată sinceritatea posibilă: “Cine stă să mai numere?!...”.

Liderul trupei Simply Red, Mick Hucknall, a fost la viaţa lui un Don Juan atipic. “Un roşcat nu e considerat, în mod normal, un sex simbol, însă, în apogeul carierei mele, ooo, Doamne, Dumnezeule, a fost nebunie mare!”, a recunoscut acesta în The Guardian. "Între 1985 şi 1987, mă culcam cu câte trei femei pe zi, în fiecare zi. Nu refuzam niciodată pe nimeni!", a continuat să ne uimească muzicianul.

Mick e de părere că abandonul comis de mama lui în copilăria sa a dat naştere unei adevărate obsesii ale lui Hucknall pentru sexul opus. “Voiam dragostea fiecărei femei de pe planeta asta şi asta pentru că nu am avut-o de la mama mea. A fost o dependenţă care m-a împins spre cea mai întunecată perioadă din viaţa mea, din 1996 până în 2001, când era cât pe ce să mă prăbuşesc complet”, a explicat acesta.

Bun, bun, însă care e totalul de cuceriri cu care se laudă liderul trupei Simply Red? Ei bine, mii de femei au cedat farmecelor lui, numai 3.000 de iubite a avut Mick pe la mijlocul anilor ’80.  

"Nu mă laud cu asta", a ţinut să precizeze în The Telegraph. "Nu ţin scorul. N-am idee care ar fi totalul. Însă, dacă e să luăm în calcul o perioadă de 25 de ani de astfel de experienţe... Totuşi nu vreau să spun un număr. Nu sunt genul care să detalieze un astfel de subiect", şi-a încheiat acesta declaraţia.

Nu e de mirare că Zeul Rockului, Mick Jagger de la Rolling Stones, a avut mai mult de 1.000 de iubite! De fapt, e vorba de vreo 4.000 în toată cariera sa întinsă pe decenii întregi, după cum ne informează Christopher Andersen, autorul cărţii Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger.

“Băiatul a fost destul de ocupat!...”, precizează scriitorul. “Chiar el recunoaşte că n-a fost niciodată uşă de biserică. Şi are dreptate! A trăit întotdeauna o viaţă scandaloasă!” Printre cuceririle lui Jagger s-au numărat Tina Turner, Angelina Jolie, regretata actriţă Farah Fawcett. Iar una dintre fostele lui iubite,  Natasha Terry, l-a descris cel mai bine de rockerul faimos: "vampir sexual"! Ulala!

Foto - Shutterstock, InstagramRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg