Staruri care au murit în ziua de Crăciun: George Michael, Charlie Chaplin şi James Brown

1 fotojet jpg jpeg

Crăciunul este o sărbătoare a vieţii, a naşterii lui Isus, cea mai importantă pentru creştini. Însă pentru unii dintre noi, care am apreciat talentul şi realizările răsunătoarea ale acestor artişti, este şi un moment de rememorare a pierderii lor.

George Michael Cântăreţul britanic, compozitorul şi producătorul muzical George Michael a fost găsit fără suflare acasă la el, în Goring-on-Thames, Oxfordshire, chiar în ziua de Crăciun, în 2016. Starul pop de 53 de ani a murit din cauze naturale, suferind din cauza unor probleme la inimă, precum cardiomiopatie dilatativă şi miocardită, dar şi pentru că avea un ficat gras, conform certificatului său de deces făcut public de BBC. Însă adevărata cauză a degradării lui fizice şi psihice a fost tristeţea cruntă pe care o simţea, consumul de droguri care-i întuneca mintea şi-l storcea de energie şi bucuria de-a trăi. Înainte de-a se prăpădi, George a fost implicat în numeroase ciocniri auto, mici accidente, care-i trădau starea tot mai proastă în care se afla. Până şi prietenul lui, Elton John, l-a sfătuit cu ceva timp înainte de-a muri să se redreseze cumva, să lase drogurile şi să se repună pe piciore. N-a fost chip ca aşa ceva să se întâmple. Din păcate! Unul dintre cei mai buni artişti muzicali din toate timpurile rămâne în sufletul nostru cu melodii nemuritoare, precum Careless Whisper, Wham şi Wake Me Up Before You Go-Go.  

Charlie Chaplin

Actor de comedie britanic, regizor şi compozitor, Charlie Chaplin a murit în somn, pe 25 Decembrie 1977, în Vevey, Vaud, Elveţia, din cauza unui accident vacular cerebral. Şapte dintre copiii lui,

Michael, Josephine, Victoria, Eugene O’Neill, Jane şi Annette-Emilie, se aflau la căpătâiul lui atunci când şi-a dat ultima suflare, la 88 de ani, după cum ne informează Variety.

În martie 1978, la câteva luni după ce fusese îngropat în satul elveţian Corsier-sur-Vevey de lângă Lausanne, hoţii de morminte i-au furat trupul neînsufleţit pentru a cere recompensă bănească pentru el. Cei doi hoţi, nişte mecanici auto, au cerut 600.000 de dolari de la văduva starului cinematografiei mute, Oona. Poliţia a reuşit, totuşi, să-i aresteze pe infractori pe 17 mai şi să recupereze cadavrul lui Charlie Chaplin, după cum relatează History.

James Brown

Părintele muzicii soul a murit din cauza unui infarct la vârsta de 73 de ani, în ziua de Crăciun, în 2006, la spitalul Atlanta's Emory University Hospital Midtown. Familia şi prietenii, însă, susţin că genialul muzician a fost omorât. Conform unei investigaţii a celor de la CNN, au existat nişte lucruri care nu s-au legat deloc în dispariţia faimosului cântăreţ, compozitor şi producător muzical, exact la fel cum se întâmplase cu câşiva ani în urmă şi cu cea de-a treia sa soţie, Adrienne.

Adrianne a murit la 45 de ani, în California, pe 6 ianuarie 1997, iar cauza oficială a dispariţiei sale a fost o supradoză accidentală de analgezice, pe care a luat-o după o intervenţie chirurgicală estetică. Investigaţia morţii celor doi soţi n-a mers mai departe.

Brown a rămas în memoria colectivă cu piese precum Papa’s Got a Brand New Bag, Cold sweat, Say it Loud şi Funky drummer.

Foto - Shutterstock, Instagram, The Vagabond (1916)



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg