Staruri luate în vizor de hoţi. Ce li s-a sustras şi prin ce momente de groază au trecut

2 kim kardashian jpg jpeg

Nu este un secret faptul că marii artişti au o mulţime de bunuri de lux, cu atât mai mult cu cât mulţi dintre ei se afişează cu bijuterii, permit presei să arate imagini de pe proprietăţile lor şi anunţă pe reţelele sociale dacă pleacă într-o călătorie. Fără să vrea, devin ţinta perfectă pentru hoţi. De la Kim Kardashian până la Rod Stewart, nicio celebritate n-a fost ocolită de tâlharii de bunuri de valoare pe care adesea le-au sustras chiar în timp ce vedetele erau acasă.

Fanii pot fi surprinşi să audă cât de des li s-a întâmplat unor vedete străine să fie călcate de hoţi. Se pare că viaţa celor bogaţi şi faimoşi nu este întotdeauna atât de simplă pe cât pare. însăşi lucrurile pentru care sunt admiraţi se întâmplă să le facă ţinte uşoare.

Nu este un secret faptul că aceste vedete au o mulţime de bani şi, prin urmare, deţin bunuri scumpe. Cei cu intenţii rele au văzut acest lucru ca pe o oportunitate de profita de transparenţa unora, ştiind că au şansa de a obţine o pradă bună. În unele cazuri, n-a mai contat nici măcar faptul că cei de la care furau erau acasă. Vedetele au trecut prin momente teribile. În ciuda tuturor eforturilor de a se proteja, multe staruri au ajuns victime ale unor jafuri şi au fost rănite.

Kim Kardashian a fost ameninţată cu arme şi imobilizată în timpul jafului

Unul dintre cele mai mediatizate jafuri a fost cel care a traumatizat-o pe Kim Kardashian. În anul 2016, în timp ce ea se afla la Paris, intruşii au intrat în reşedinţa ei de lux, şi-au aţintit armele asupra ei şi chiar au legat-o în baie înainte de a-i sustrage bijuterii în valoare de 11 milioane de dolari, inclusiv inelul de logodnă de la Kanye West. În cele din urmă, circa 17 persoane au fost arestate.

Nicole Scherzinger, ţinta unei bande mexicane

Ea a fost victima unui jaf incredibil de violent. Mergea la o filmare în Mexic, când maşina ei a fost blocată de un grup de bărbaţi înarmaţi. A fost atacată, dar în cele din urmă a fost eliberată. Se suspectează că a fost vorba de o bandă locale. Cu certitudine, vedeta a fost afectată emoţional de incident.

Tupac Shakur a fost împuşcat pentru bijuterii de 45.000 de dolari

cute.

Cu doi ani înainte de tragica sa moarte, legendarul Tupac Shakur a fost jefuit în apropierea studiourilor Quad Recording din New York. Shakur a fost împuşcat de cinci ori înainte ca hoţii să fugă cu bijuteriile lui în valoare de 45.000 de dolari. În 2012, traficantul de droguri condamnat James Rosemond a mărturisit infracţiunea, dar nu a putut fi acuzat pentru aceasta din cauza expirării termenului de prescripţie.

Rod Stewart risca să fie împuşcat

Vedeta britanică a trăit o experienţă cutremurătoare pe străzile din Los Angeles. Se afla alături de fiica sa de trei ani, Kimberly, şi de secretara sa, când a fost oprit de un om înarmat care l-a ameninţat. I-a luat cheile maşinii, un Porsche Turbo-Carrera din 1977, şi a fugit. Automobilul valora pe atunci 50.000 de dolari. Nu a fost singura dată când Stewart i-a fost furat un vehicul. În 2004, un lucrător de la conacul său din Florida pe care îl concediase n-a plecat cu mâinile goale, ci a luat cu el şi un Dodge Viper.

Simon Cowell a fost prădat în timp ce dormea cu familia lui

Omul de televiziune englez Simon Cowell şi familia lui dormeau în casa lor din Holland Park, Londra, când un spărgător a intrat în casa lor şi a sustras bijuterii în valoare de 1 milion de dolari, plus paşapoartele lor. Hoţul a fost prins mai târziu, iar Cowell părea vizibil şocat de faptul că se afla în interiorul casei când s-a întâmplat totul şi că familia lui ar fi putut fi atacată de hoţi.

Rita Ora, trezită de hoţi

Artista a fost jefuită în 2015, când locuinţa ei din nordul Londrei a fost prădată de un hoţ. Cântăreaţa şi sora ei au fost trezite de teribilul incident, care le-a lăsat fără bunuri în valoare de 200.000 de lire sterline.

Naomi Campbell, tâlhărită în Paris

Supermodelul Naomi Campbell a fost grav rănită în timpul unei tâlhării petrecute în Paris, în 2012. Încerca să urce un taxi când a fost atacată de hoţi. A fost aruncată la pământ şi jefuită. Ulterior, a fost văzută într-un scaun cu rotile, apoi în cârje din cauza rănilor provocate de acel incident îngrozitor.

Rihanna a riscat să anunţe că pleacă în vacanţă

Ea sigur se gândeşte de două ori înainte de a posta pe reţelele de socializare informaţii care să dezvăluie că nu se află acasă. Când a anunţat că este plecată într-o vacanţă, reşedinţa ei a fost prădată de hoţi. I s-a întâmplat chiar de două ori. N-a dorit să divulge ce i-a fost furat, dar sigur a devenit mai discretă după cele petrecute.

FOTO: Shutterstock



Recente

Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg