Ştefan Mandachi, aşa cum nu l-ai văzut niciodată. Cum s-a deghizat pentru a-şi testa angajaţii

1 thumbnail stefan mandachi sef sub acoperire jpg jpeg

Reality show-ul Şef sub acoperire revine cu un nou sezon de mâine, 09 februarie, de la 21.30, la Pro TV, iar primul antreprenor care va avea parte de o transformare miraculoasă este Ştefan Mandachi.

Primul şef care a pornit în această aventură este Ştefan Mandachi, cunoscut om de afaceri din România. Ambiţios şi perseverent, acesta a făcut numeroase sacrificii pentru a avea succes în afaceri şi a fondat un important lanţ de restaurante de tip fast-food. Spartan, afacerea fondată în urmă cu 8 ani, a ajuns acum la o cifră de afaceri de 35.000.000 de euro pe an. Nonconformismul lui Ştefan Mandachi nu se opreşte doar la afaceri. În urmă cu un an, a construit lângă Suceava singurul metru de autostradă din Moldova, în cadrul campaniei #şîeu, acţiune care a provocat o adevărată euforie la nivel naţional.

El va intra sub o altă identitate în propria companie, Spartan, şi va afla astfel cum funcţionează lucrurile, cine sunt angajaţii model, dar şi care sunt provocările cu care se confruntă compania. Pentru a putea trece neobservat, acesta a trecut printr-o transformare radicală. Până şi prietenilor apropiaţi le-a fost greu să îl recunoască.

stanga
dreapta
2 stefan mandachi sef sub acoperire 2 jpg jpeg
3 stefan mandachi sef sub acoperire jpg jpeg

„Nu mă va recunoaşte nimeni aşa. E imposibil!” a spus Ştefan Mandachi după ce a văzut transformarea. El va intra sub acoperire în propria companie, Spartan, şi va afla la prima mână, care sunt lucrurile care funcţionează, cine sunt angajaţii model, dar şi care sunt provocările cu care se confruntă aceştia. Ştefan Mandachi va fi prezentat drept un nou angajat şi va lucra cot la cot cu angajaţii săi, care îl vor iniţia în tainele meseriei. La final, aceştia vor afla că noul coleg este de fapt şeful şi vor primi feedback pentru munca lor. Iar angajaţii care au dat dovadă de profesionalism vor fi chiar recompensaţi de către şeful lor.

Ştefan Mandachi crede că această experienţă îl va ajuta să găsească soluţii pentru business-ul său, în contextul pandemiei care a afectat foarte tare domeniul horeca. "A fost o experienţă revelatoare. Mi-am descoperit angajaţii şi am privit afacerea cu alţi ochi, dintr-o nouă perspectivă”, a declarat Ştefan Mandachi

Săptămânal, emisiunea va duce câte un director sub acoperire, care va experimenta o serie de job-uri în propria companie. Manageri de top intră în propria companie, sub o altă identitate şi merg să lucreze alături de angajaţi. Vom vedea cum aceştia trec printr-un test de foc: se pot descurca făcând joburi deloc uşoare, sub o identitate ascunsă, în propria firmă? Nu doar ei sunt cei supuşi „testării”, pentru că şi angajaţii vor fi observaţi pe ascuns de către şefii aflaţi sub acoperire.Recente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg