„Stilul soției de mafiot", noua modă vestimentară. Cum te îmbraci ca să pari... periculoasă?

Sătule de eleganță și simplitate în vestimentație, vedetele de peste ocean au abordat un nou stil, care promovează opulența și încrederea în sine. Iată cum arată stilul „soție de mafiot”!

image

Hilaria Baldwin, soția actorului Alec Baldwin, n-a ținut cont de frigul din New York, zilele acestea, când a pășit în spațiul public, acum două zile, într-o ținută care respectă din cap până în picioare noua modă de pe TikTok.

La 40 de ani, mama a șapte copii a optat pentru o geacă de piele argintie, tricou cu desen, fustă mini, mulată și neagră, dresuri plasă și pantofi negri, lăcuiți, cu toc cui. De asemenea, nu i-au lipsit Hilariei nici cerceii rotunzi supradimensionați sau ochelarii de soare mari.

Cu alte cuvinte, doamna Baldwin e reprezentanta noii nebunii vestimentare a momentului! Ea arată ca o soția de mafiot, din anii ’80, și n-arată rău deloc, având în vedere că se și menține într-o formă fizică senzațională după cele șapte nașteri ale ei!

Noua modă fashion promovează opulența, încrederea în sine dusă până la o aroganță vizibilă și lipsa… bunului gust. S-a ales praful de eleganța clasică și de asortarea unor piese vestimentare pentru a crea o ținută de bun gust.

Moda „fetei cuminți” s-a încheiat! Cel puțin asta anunță TikTokerii la unison. Ei preferă acum hainele de blană supradimensionate, rochiile cu imprimeu de leopard, accesoriile mari și hainele mulate, ultra sexy.

image

Negrul e la mare căutare acum, pus în valoare de bijuterii ostentative din aur. Pielea – tot neagră – este chintesența acestui trend, care este urmat până și de cele mai frumoase femei de la Hollywood.

Sofia Vergara, Dua Lipa și Kendall Jenner adoră noua modă, toată această maximalizare a accesoriilor și a hainelor purtate. Fără să fie vorba despre vreo mafie cu adevărat sau vreo infracțiune comisă (poate doar vestimentară!), starurile au copiat stilul soțiilor acestora, care combină pielea neagră cu imprimeul de leopard și bijuteriile aurii, supradimensionate.

image

Această modă a luat avânt încă de la începutul anului, din prima săptămână a lui 2024, când tiktokerul Mikayla Toninato a atras atenția asupra acestui look aparte, cu coafuri mari și ciufulite, machiaj strident și ținute supradimensionate, combinate cu piese mulate, care cu siguranță că atrag atenția.  

foto - Shutterstock, Instagram



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg