Cea mai flatantă rochie din lume. „The Falconnetti” e adorată de celebrități!

Din când în când, apare câte un nou model de rochie care fascinează întreaga lume și le cucerește pe reprezentantele sexului frumos prin simplitatea sa și felul avantajos în care e croită. „The Falconetti” este chiar una dintre ele!

image

„The Falconetti” sau „Rochia soției vampirului”, cum mai este denumită, a fost creată de Susie Cave, designerul vestimentar care este și soția starului rock Nick Cave.  

Odată scoasă pe piață, rochia a fost purtată de mai multe celebrități, de la prințese la staruri de cinema. Astfel, Rachel Weisz s-a prezentat în rochia soției vampirului când a pornit în turneul de promovare al serialului ei, Dead Ringers. Imprimeul floral discret pe țesătura bleu metalică a scos în evidență silueta vedetei de la Hollywood.

Încă din 2017, când a fost lansat acest model de rochie, au existat tot felul de ajustări la ea în ceea ce privește culoarea, materialul din care este criotă, dar niciodată croiul clasic și nedemodat. Comercializată la un preț de aproximativ 2.000 de dolari, această piesă cheie din vestimentația unei femei a fost preferată de mai multe personalități publice din lume.

Kate Middleton, Prințesa de Wales, a făcut ravagii când a apărut la un eveniment public în „The Falconetti” de un verde metalic, care a captat toate privirile. De fapt, viitoarea Regină a Marii Britanii a purtat rochia de două ori, într-o deplasare în Dublin, în 2020, și atunci când s-a realizat portretul oficial al Ducelui și al Ducesei de Cambridge.    

Mai mult, rochia a fost purtată și de modelul Alexa Chung, de cântăreața Florence Welch, de Prințesa Beatrice, actrița Keira Knightley, Jennifer Aniston și chiar de către Tilda Swinton, a cărei garderobă este, de obicei, mult mai extravagantă și mai eclectică.

image

De ce o plac femeile? Pentru că este atât sexy, cât și clasică și discretă, în același timp. Cu o lungime midi și mânecile până deasupra cotului, își păstrează acea notă serioasă, care nu expune multă piele și nu riscă să devină extravagantă. În acelați timp, această rochie este adorată pentru simplul motiv că se așează foarte bine pe trup. Nu degeaba s-au afișat divele de la Hollywood în ea!

The Falconetti pune în evidență talia și coapsele, fiind cu talie înaltă, iar marele ei avantaj este că acest model avantajează pe toată lumea - pe femeile cu bust generos, dar și pe cele cu o talie puțin rotunjoară. Nu-i de mirare că a fost votată, de câteva cliente încântate, „Rochia cea mai flatantă din lume”!  

Foto - thevampireswife.com