Sucul de grepfrut, perfect pentru piele şi păr

1 73875 original jpg jpeg

Grepfrutul este unul dintre cele mai comune şi populare fructe citrice din întreaga lume. Bogat în vitamina C, acesta are foarte multe beneficii asupra corpului uman. Iar sucul este perfect pentru îngrijirea pielii şi a părului.

Grepfrutul este diferit de celelalte fructe citrice,deoarece conţine licopen,cunoscut că luptă împotriva cancerului. Plus că,împreună cu fitochimicalele pe care le conţine,ajută la menţinerea sănătăţii pielii şi a părului.De asemenea,stimulează producţia de colagen,care ajută la menţinerea pielii curată şi lipsită de imperfecţiuni. Tot acest fruct citric ajută la protejarea pielii de poluare şi daunele produse de razele soarelui.

Iată care sunt beneficiile pe care le are sucul de grepfrut pe păr şi piele: Reîntinereşte pielea

Cantitatea de vitamina C găsită în grepfrut ajută la reîntinerirea pielii. De asemenea,este perfectă pentru prevenirea ridurilor şi a liniilor fine de pe pielea feţei,încetinind astfel procesul de îmbătrânire a pielii.

Exfoliază pielea

Grepfrutul conţine proprietăţi astrigente,care ajută la exfolierea pielii. Poţi aplica o mască facială pe bază de grepfrut pentru a îndepărta celulele moarte şi pielea uscată. Totodată,sursa de vitamina C ajută la menţinerea pielii curată,tânără şi catifelată.

Citeşte şi:Uimitoarele beneficii ale uleiului de nucă pe piele şi păr

Hidratează pielea

Grepfrutul este fructul bogat în apă,care ajută la menţinerea pielii hidratate şi strălucitoare,plus că conţine proprietăţi antîmbătrânire şi de inducere a tinereţii. Grepfrutul ajută la reţinerea apei de către piele. Dacă vrei să ai pielea hidratată,catifelată şi fermă,aplică suc de grepfrut în fiecare zi.

Reduce acneea şi coşurile

Sucul de grepfrut nu doar că menţine pielea hidratată,ci,cu ajutorul proprietăţilor astringente pe care citricul le conţine,s-a dovedit a fi foarte bun pentru persoanele predispuse la acnee sau ten gras. În plus,ajută la estomparea ridurilor,cicatricilor lăsate de acnee şi a petelor de pe faţă,lăsând-o curată.

Citeşte şi:Cum să arăţi fresh după o "noapte albă"

 Combate mătreaţa 

Fiind bogat în vitaminele A şi C,grepfrutul este perfect pentru eliminarea mătreţii. Extractul de seminţe de grepfrut ajută la curăţarea scalpului de fulgii uscaţi.

Stimulează creşterea firelor de păr

Vitamina Aprezentă în grepfrut este extrem de benefică pentru creşterea părului şi prevenirea căderii lui. Sucul de grepfrut conţine,de asemenea,o cantitate mare de antioxidanţi care ajută la hrănirea foliculilor,îmbunătăţind astfel starea scalpului şi stimulând creşterea firelor de păr.

Sursă+credit foto:boldsky.comRecente

Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg