Sucul de grepfrut, perfect pentru piele şi păr

1 73875 original jpg jpeg

Grepfrutul este unul dintre cele mai comune şi populare fructe citrice din întreaga lume. Bogat în vitamina C, acesta are foarte multe beneficii asupra corpului uman. Iar sucul este perfect pentru îngrijirea pielii şi a părului.

Grepfrutul este diferit de celelalte fructe citrice,deoarece conţine licopen,cunoscut că luptă împotriva cancerului. Plus că,împreună cu fitochimicalele pe care le conţine,ajută la menţinerea sănătăţii pielii şi a părului.De asemenea,stimulează producţia de colagen,care ajută la menţinerea pielii curată şi lipsită de imperfecţiuni. Tot acest fruct citric ajută la protejarea pielii de poluare şi daunele produse de razele soarelui.

Iată care sunt beneficiile pe care le are sucul de grepfrut pe păr şi piele: Reîntinereşte pielea

Cantitatea de vitamina C găsită în grepfrut ajută la reîntinerirea pielii. De asemenea,este perfectă pentru prevenirea ridurilor şi a liniilor fine de pe pielea feţei,încetinind astfel procesul de îmbătrânire a pielii.

Exfoliază pielea

Grepfrutul conţine proprietăţi astrigente,care ajută la exfolierea pielii. Poţi aplica o mască facială pe bază de grepfrut pentru a îndepărta celulele moarte şi pielea uscată. Totodată,sursa de vitamina C ajută la menţinerea pielii curată,tânără şi catifelată.

Citeşte şi:Uimitoarele beneficii ale uleiului de nucă pe piele şi păr

Hidratează pielea

Grepfrutul este fructul bogat în apă,care ajută la menţinerea pielii hidratate şi strălucitoare,plus că conţine proprietăţi antîmbătrânire şi de inducere a tinereţii. Grepfrutul ajută la reţinerea apei de către piele. Dacă vrei să ai pielea hidratată,catifelată şi fermă,aplică suc de grepfrut în fiecare zi.

Reduce acneea şi coşurile

Sucul de grepfrut nu doar că menţine pielea hidratată,ci,cu ajutorul proprietăţilor astringente pe care citricul le conţine,s-a dovedit a fi foarte bun pentru persoanele predispuse la acnee sau ten gras. În plus,ajută la estomparea ridurilor,cicatricilor lăsate de acnee şi a petelor de pe faţă,lăsând-o curată.

Citeşte şi:Cum să arăţi fresh după o "noapte albă"

 Combate mătreaţa 

Fiind bogat în vitaminele A şi C,grepfrutul este perfect pentru eliminarea mătreţii. Extractul de seminţe de grepfrut ajută la curăţarea scalpului de fulgii uscaţi.

Stimulează creşterea firelor de păr

Vitamina Aprezentă în grepfrut este extrem de benefică pentru creşterea părului şi prevenirea căderii lui. Sucul de grepfrut conţine,de asemenea,o cantitate mare de antioxidanţi care ajută la hrănirea foliculilor,îmbunătăţind astfel starea scalpului şi stimulând creşterea firelor de păr.

Sursă+credit foto:boldsky.comRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg