Sugaring (epilatul cu zahăr) – tehnica folosită de vedetele de la Hollywood e acum la la Evole Lash Brow & Beauty Studio!

1 82904 original jpg jpeg

Cea mai dulce metodă de epilare este disponibilă la Evole Lash Brow & Beauty Studio!

Experienţa la salonul tău preferat de înfrumuseţare trebuie să fie cât mai relaxantă, însă specialiştii Evole consideră că merită să fie şi dulce. Din acest motiv, au introdus un serviciu pe măsură – epilatul cu zahăr – tehnică apărută în ultimii ani, extrem de simplă şi eficientă atunci când vrei să scapi de părul nedorit de pe corp.

În ce constă? Denumită şi sugaring, tehnica presupune folosirea unei paste de zahăr, de altfel produs 100% natural, având la baza doar glucoză, fructoza şi apă. Dina Gheorghian, manager Evole Studio, ne explică pe îndelete detalii despre această tehnică:

image

Care sunt indicaţiile şi beneficiile epilatului cu zahăr?

Epilarea cu zahăr nu este la fel de nocivă pentru piele ca alte metode, deoarece zahărul nu se lipeşte de piele, ci doar de firul de păr. Apoi, zahărul este mult mai igienic decât alte opţiuni, deoarece bacteriile nu vor supravieţui în zahăr. Tehnica sugaring este recomandată şi (sau îndeosebi) femeilor însărcinate, întrucât nu conţine chimicale nocive.

Un lucru e cert – pe cât de dulce, pe atât de eficient e! Pasta de zahăr are puterea de a îndepărta şi cele mai mici fire de păr crescute care pot avea doar 1,5 mm, fiind o metodă sigură şi recomandată inclusiv în cazul unei pieli cu eczemă, psoriazis, varice sau vase capilare.

image

Ce recomadări ne puteţi da în ceea ce priveşte metodă epilarii cu zahăr?

Pastă de zahăr se aplică la temperatura corpului, nu trebuie să fie fierbinte. În timp duce la permanenţă, deci firele de păr vor creşte în număr mai mic.

Dacă te-ai convins că această procedură trebuie încercată, îţi recomandăm să apelezi la specialiştii de la Evole Lash Brow & Beauty Studio. Salonul este situat pe Strada Ottoi Călin 20 – 22, Sector 3, Bucureşti.

Dacă vrei să încerci şi alte servicii ale salonului, îţi recomandăm să contactezi echipa Evole pe reţelele de socializare:

https://www.facebook.com/EVOLEbeautystudio/

https://www.instagram.com/evolebeautystudio/

sau la telefon: 0724 490 204



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg