“Sunt o femeie virgină de 32 de ani". Motivul pentru care aşteaptă noaptea nunţii, deşi are o relaţie stabilă

1 85499 original jpg jpeg

Kristina Carrillo-Bucaram, cunoscută în mediul online pentru promovarea stilului de viaţă vegan, a surprins pe toată lumea când a dezvăluit că la 32 de ani este încă virgină. 

FullyRawKristina, aşa cum este numită pe reţelele de socializare, a mărturisit într-un clip pe YouTube că este virgină şi că intenţionează să rămână aşa până în ziua în care îşi va cunoaşte alesul.

“Mereu m-am gândit că o să mă păstrez până în noapte nunţii, cred că bărbatul care o să îmi devină soţ merită acest efort din partea mea. Cred că este cel mai minunat cadou pe care îl poţi face partenerului de viaţă”, a mărturisit Kristina.

image

Videoclipul  a fost realizat în urmă cu doi ani, însă abia acum s-a simţit pregătită să împărtăşească cu fanii ei acest aspect din viaţa sa.

Săptămâna aceasta, ea a sărbătorit un an şi jumătate de relaţie alături de iubitul ei, Cash.

image

Ea spune că a decis să vorbească despre acest aspect intim tocmai pentru a le arăta tinerelor din întreaga lume ca nu este nicio ruşine în a decide să aştepte, indiferent de vârstă, şi că nu trebuie să cedeze unor eventuale presiuni.

“Sunt o femeie virgină de 32 de ani. Îmi doresc să am alături în bărbat dedicat mie 100%. Un bărbat adevărat. Nu vreau un puştan lângă mine”, a mai spus femeia.

Kristin a mai dezvăluit că a crescut într-o familie creştină şi că a fost învăţată să facă mereu doar ceea ce trebuie.

Vloggeriţa are peste un milion de urmăritori pe contul de YouTube, iar clipul în care spune că este virgină a fost urmărit de peste 328.000 de ori.

Sursă: dailymail.co.uk