De ce nu e bine să te măriţi virgină?

1 71958 original jpg jpeg

Visul celor mai multe fetiţe, înainte de adolescenţă, este să găsească un Făt Frumos care să le conducă la altar, lângă care să întâmpine suita de invitaţi, veniţi să admire balul organizat de ei. Acelaşi Făt Frumos este cel lângă care se văd pierzându-şi virginitatea, în noaptea nunţii.

Totuşi,planurile astea sunt date uitării de foarte multe tinere încă înainte de a deveni majore. O mică parte dintre ele,însă,reuşesc să îşi ţină promisiunea,deşi majoritatea îşi dă seama imediat că nu este cea mai bună decizie. Iată de ce nu este bine să te măriţi virgină.

1. Majoritatea bărbaţilor nu preferă virginile

Dacă te gândeşti să te măriţivirgină,din start ai şters de pe lista de posibili pretendenţi o grămadă de bărbaţi ok,dar care nu cred în abstinenţă până la nuntă. Motivele nu ţin doar de nevoile fizice,ci şi de faptul că ei nu consideră sexul ca fiind murdar sau un păcat care închide uşile Raiului.

2. Lipsa de experienţă îşi va spune cuvântul

Chiar dacă în primă fază se va arăta destul de deschis să te înveţe tainele intimităţii,curând,lipsa de experienţă îşi va spune cuvântul. El va realiza că sexul nu are acelaşi farmec lângă cineva pentru care până şi numai gândul că trebuie să se dezbrace i se pare ruşinos.

3. Riscul de a înşela şi de a fi înşelată este mai mare

De obicei,bărbaţii trăiesc cu teama că soţia,virgină în noaptea nunţii,va dori să vadă,după un timp,şi cum este sexul cu altcineva. Chiar dacă temerile sunt nefondate (deşi rar se întâmplă asta),rişti ca soţul tău iubitor să devină gelos şi posesiv,de teamă să nu te piardă. Iar lipsa ta de experienţă l-ar putea impinge,pe de altă parte,pe el în braţele altei femei.

4. Noaptea nunţii poate fi dezastruoasă

Dintr-un vis plămădit în anii copilăriei,noaptea nunţii se poate transforma într-un coşmar. Durerea primului act sexual este mai mare decât îşi poate imagina o femeie care nu a avut niciodată contact intim cu un bărbat. Iar depresia caracteristică primelor nopţi de amor te pot face să regreţi anii de aşteptare.

5. Comunicarea are de suferit

Nu orice bărbat este capabil să înţeleagă temerile şi durerea ta,aşa că virginitatea nu va mai fi privită ca pe un dar,ci ca pe o povară. De aici şi până la discuţii în care tu îi reproşezi că nu apreciază sacrificial tău (ceea ce nu este departe de adevăr) nu mai este decât un foarte mic pas.

6. Bărbaţii maturi nu apreciază virginitatea

Virginitatea este un mare atu pentru femei,dar bărbaţii maturi ajung să realizeze că este nevoie de mai mult pentru a garanta o căsnicie trainică,prin urmare,ei caută calităţi mai importante la femei,decât virginitatea. Deci rişti să te alegi cu un bărbat imatur,de care vei dori rapid să scapi,dacă nu ai de gând să îl duci în spate ani de zile.