Tatăl Danielei Crudu a dezvăluit motivul pentru care bruneta nu a depus plângere la poliţie: "E tânără, se reface"

6 daniela crudu iubit jpg jpeg

Daniela Crudu se simte bine, deşi a fost la un pas să fie omorâtă din bătaie chiar de iubitul său. Declaraţiile au fost făcute de Nelu Crudu, tatăl brunetei, care spune că fiica sa se află într-o stare bună şi că se reface.

Cât despre plângerea pe care Daniela ar fi trebuit să o depună împotriva agresorului, Nelu Crudu a mărturisit că este decizia ei să nu o facă, pur şi simplu, fără vreun motiv anume. 

Citeşte şi: Noi detalii despre Daniela Crudu. Cine este bărbatul care a bătut-o după ce au petrecut în club

„Se simte foarte bine, se vindecă, toate merg spre bine. Totul este spre bine, se dă cu unguente, se regenerează totul. În două zile va fi bine. Sunt ferm convins că a plecat din ţară, ăsta e omul. Dacă ea a decis să nu depună plângere, n-a depus, e un ordin de restricţie. Totul merge extraordinar de bine, e tânără, se reface", a declarat tatăl brunetei, potrivit spynews.ro.

Iniţial, s-a spus că motivul bătăii ar fi fost o sumă mare de bani, însă sora Cruduţei a infirmat acest zvon. Ana Crudu susţine că incidentul a avut loc pe seama unei scene de gelozie.

Citeşte şi Andreea Bălan, mărturisire sfâşietoare la un an de când a făcut stop cardio-respirator: ”M-a făcut să văd altfel lucrurile!”

„Nu este adevărat. Banii i-a luat acum. Nici nu ştiam unde sunt. Daniela, nici ea. Când am intrat, am văzut unde îi pusese. A zis că nu-i lipseşte nimic. De la bani sub nicio formă! Şi-a luat toţi banii, lucrurile, actele. (…) Ea spune că nu ştie de ce. Probabil, şi eu aşa sunt sigură, din cauza geloziei. Toată lumea voia să vină la ea la club să facă poze… Probabil nu a înţeles, băutura… Aceasta este părerea mea. Daniela mi-a spus că de la nimic!’, a declarat Ana Crudu, sora Danielei, imediat după incident.Recente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg