Tatăl lui Amy Winehouse va scrie o carte

1 49618 original jpg jpeg

Mitch Winehouse vrea să scrie o carte despre viaţa fiicei sale. El încearcă, în acest fel, să treacă mai uşor peste şocul suferit. Volumul de memorii se va intitula "Amy, My Daugter" (“Amy, fiica mea”).

Tatăl lui Amy Winehouse este un fost şofer de taxi,devenit muzician. Pentru că încearcă să depăşească şocul produs de moartea fiicei sale,el va scrie o carte în memoria acesteia. Volumul,pentru care deja a încheiat un contract cu editura HarperCollins,se va intitula “Amy,My Daugter”(“Amy,fiica mea”),informează Mediafax.

“Simt că am nevoie să scriu această carte,să spun adevărata poveste a lui Amy şi să mă ajut să trec peste moartea ei”,a spus Mitch Winehouse.

Încasările din vânzarea cărţii vor fi direcţionate către Fundaţia Amy Winehouse,care a fost inaugurată pe 14 septembrie,în ziua în care artista ar fi împlinit 28 de ani.

“Cred că prin muzica lui Amy,fundaţia ei şi această carte,numele său va dăinui pentru totdeauna”,a mai spus Mitch Winehouse.

Pe 22 octombrie,la O2 Arena din Londra,va avea loc un eveniment caritabil în beneficiul fundaţiei ce poartă numele cântăreţei. La eveniment,va cânta şi Mitch Winehouse,iar banii vor fi folosiţi pentru ajutarea tinerilor care se confruntă cu probleme de sănătate şi dependenţă.



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg