Te cunosc de undeva: transformări fabuloase. Ozana Barabancea: „Sunt unii concurenţi mai interesanţi decât alţii!“

1 te cunosc mis0435 jpg jpeg

Cel de-al 15-lea sezon Te cunosc de undeva! va avea premiera sâmbătă, 12 septembrie, de la 20.00, la Antena 1. Show-ul prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi şi jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună şi transformări fabuloase.

Cel mai nou sezon al transforming show-ului vine cu o mulţime de surprize pentru telespectatori, dar şi pentru concurenţi. Începând din acest sezon, aceştia vor fi acompaniaţi de band-ul The Colours, în regim live.

Trei perechi inedite de artişti vor performa în faţa telespectatorilor Antenei 1 şi a juriului Te cunosc de undeva!, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri. Aşadar, în cel de-al 15-lea sezon al transformărilor, Monica Anghel revine pe scenã, de data aceasta alãturi de bunul sãu prieten, Marcel Pavel, Romicã Ţociu va face echipã cu Adriana Trandafir, în vreme ce Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ştefănescu, iar Cãtãlina Grama Jojo, Adda, Ami, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu vor evolua solo.

„Revederea pe platourile de filmare a fost foarte emoţionantă! Mi-a fost dor de întreaga echipă, pentru că după 14 sezoane împreună, chiar pot spune că această emisiune e un fel de a doua casă pentru mine! Am convingerea că cel de-al 15-lea sezon va fi unul fabulos, garnitura #tcdu15 este una extraordinară! Abia aşteptăm să vă arătăm din 12 septembrie, în fiecare sâmbătă, ce nebunie, ce bucurie şi ce bună-dispoziţie este la noi la platou, zi de zi!”, a declarat Andreea Bălan.

Profesorul de actorie, Cristi Iacob, pariază şi el pe acest sezon: „Va fi un sezon foarte bun, concurenţii sunt de o calitate excepţională, avem oameni de canapea grozavi, iar asta este fooarte important pentru acest format! Avem actori buni, cântăreţi foarte buni şi oameni de calitate sufletească mare! Abia aştept să îi vedeţi evoluând!”, a mărturisit juratul, în vreme ce Ozana Barabancea a completat.

„Un nou sezon, o nouă provocare pentru mine, dar mai ales pentru concurenţi. Avem voci foarte bune, firi haioase, ştiu să fie şi glumeţi, şi petrecăreţi, dar şi profunzi şi studioşi; sunt unii mai interesanţi şi mai complecşi decât ceilalţi! Va fi un sezon cu multe, multe bucurii, este foarte suculentă povestea celui de-al 15-lea sezon. Îmi place ceea ce fac, îmi place să vorbesc despre muzică, îmi place să văd cum la indicaţiile primite de la noi concurenţii sunt foarte deschişi, transparenţi şi cameleonici, iar „produsele” finite sunt într-adevăr minunate pentru marele public!”, a spus profesoara de canto.

„Sezonul 15, un sezon aşteptat de o ţară întreagă, un sezon care anunţă o normalitate în ceea ce priveşte continuitatea acestui proiect absolut minunat, pe care de nouă ani de zile îl oferim publicului iubitor de divertisment de calitate. Un sezon în care artiştii mai vechi sau foarte noi trăiesc împreună #magiatransformării. Un sezon în care noi, aceiaşi juraţi, împreună cu aceiaşi prezentatori şi aceeaşi echipă de producţie, din 12 septembrie facem apelul telespectatorilor în faţa televizoarelor sâmbătă de sâmbătă, de la 20:00 pe Antena 1!”, a declarat Aurelian Temişan.

Care vor fi primele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cei 11 concurenţi, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, din 12 septembrie, de la ora 20:00, în prima ediţie a celui de-al 15-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg