Tehnici pentru sprâncene mai închise la culoare

1 76206 original jpg jpeg

Unele persoane au sprâncenele foarte deschise şi uneori îţi dau impresia că nu au deloc sprâncene. Sprâncenele cu nuanţa mai închisă îţi pot schimba radical înfăţişarea şi te fac să pari tânără şi atractivă. Iată câteva tehnici utile pe care le poţi aplica chiar la tine acasă!

Cu ajutorul coloranţilor

O metodă pentru a-ţi schimba nuanţa sprâncenelor este cu ajutorul coloranţilor. Pentru acest proces, poţi să soliciţi ajutorul unui profesionist de la un salon de înfrumuseţare sau să te faci singură acasă. -    Fii atentă ca colorantul să fie cu câteva nuanţe mai deschis decât părul, pentru că sprâncenele nu trebuie să fie niciodată mai închise decât podoaba capilară. -    Când aplici colorantul, ai grijă să nu intre în contact cu ochii, chimicalele din acest produs pot să îţi provoace iritaţii şi alergii.-    Citeşte şi respectă cu stricteţe instrucţiunile pe care le vei găsi pe ambalajul produsului. În caz contrar, poţi obţine rezultate dezastroase.

Cu ajutorul produselor speciale

Cea mai folosită şi uşoară metodă de a-ţi închide sprâncenele este machiajul. Cu toate acestea, trebuie să iei în calcul că nu este o soluţie permanentă.

-    Foloseşte un creion pentru sprâncene, însă înainte aranjează-le cu ajutorul unei perii speciale.

-     Gelul pentru conturarea sprâncenelor te poate ajuta, de asemenea, să obţii efectul dorit, însă ai grijă cum alegi nuanţa.

Cu ajutorul fardului

Aceasta este cea mai uşoară metodă, însă dezavantajul este că fardul nu rezistă mult timp pe sprâncene şi de aceea vor trebui refăcute foarte des.

-    Aplică fardul cu ajutorul unei pensule până când vei umple toate spaţiile inestetice.

-    Aranjează-ţi sprâncenele fără să insişti prea mult, pentru că altfel poţi obţine spâncene mult prea închise la culoare şi nu vor arăta binRecente