Temişan, mesaj uimitor despre soţul Andreei Bălan, după ce a fost prins drogat?! "Nu suntem perfecţi!"

4 balan temisan jpg jpeg

Vestea că Andreea Bălan şi George Burcea se despart cu scandal a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales ca în urmă cu doar câteva săptămâni cei doi se aflau în vacanţă într-o destinaţie exotică. Acolo ar fi început problemele, spun apropiaţii, care afirmă că George s-a schimbat complet în ultima perioadă.

Andreea Bălan a confirmat divorţul printr-un răspuns la un comentariu pe Instagram, al unei fane: "Nu mai suntem împreună", a spus vedeta.  George Burcea ar fi plecat de acasă şi în urmă cu câteva zile a fost prins pe poliţişti drogat la volan. Acesta consumase cocaină şi, potrivit surselor din apropierea fostului cuplu, Andreea Bălan nu avea habar de viciile soţului său. 

Aurelian Temişan, prima reacţie după ce s-a spus că Andreea Bălan şi George Burcea divorţează: ”A lua decizii la nervi...”

Aurelian Temişan, naşul celor doi, a postat pe internet o fotografie de la nunta Andreei cu George, alături de un mesaj care lasă loc de interpretări.

"Nu suntem perfecţi. Dar în toată imperfecţiunea noastră avem atât de multe de dăruit. /Naşte frumosul în jur şi privete-ţi în ochi fericirea creată./ Nu călca pe iubirea altora pentru binele tău./ Idei...trăiri...viaţă...sentimente...", a fost mesajul lui Aurelian Temişan.

Andreea Bălan şi George Burcea s-au despărţit. Informaţia a fost confirmată: "Suferă teribil, dar e puternică pentru fetiţe"

Tatăl lui George Burcea, declaraţii uimitoare despre fiul său

Recent, Nelu Burcea a oferit un interviu în care îi ţine partea Andreei Bălan

“Ce bărbat este acela care îşi părăseşte familia? Îşi lasă soţia şi copii? El vorbeste despre moralitate? Minciunile exagerate ale acestui actor visător nu vor duce la nimic bun. Sunt pregătit să spun tot. (...) Ce să zic, aveam bănuielile mele că face asta (n.r: că se droghează). Îmi pare tare rău că a ajuns să facă asta, are şi el familie, copilaşi. Munceşte mult şi asta face George cu banii câştigaţi? Nu vreau să zic mai multe, este un subiect tare sensibil. Îmi pare rău pentru el”, a mai spus tatăl actorului pentru Impact.ro.



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg