Temişan, mesaj uimitor despre soţul Andreei Bălan, după ce a fost prins drogat?! "Nu suntem perfecţi!"

4 balan temisan jpg jpeg

Vestea că Andreea Bălan şi George Burcea se despart cu scandal a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales ca în urmă cu doar câteva săptămâni cei doi se aflau în vacanţă într-o destinaţie exotică. Acolo ar fi început problemele, spun apropiaţii, care afirmă că George s-a schimbat complet în ultima perioadă.

Andreea Bălan a confirmat divorţul printr-un răspuns la un comentariu pe Instagram, al unei fane: "Nu mai suntem împreună", a spus vedeta.  George Burcea ar fi plecat de acasă şi în urmă cu câteva zile a fost prins pe poliţişti drogat la volan. Acesta consumase cocaină şi, potrivit surselor din apropierea fostului cuplu, Andreea Bălan nu avea habar de viciile soţului său. 

Aurelian Temişan, prima reacţie după ce s-a spus că Andreea Bălan şi George Burcea divorţează: ”A lua decizii la nervi...”

Aurelian Temişan, naşul celor doi, a postat pe internet o fotografie de la nunta Andreei cu George, alături de un mesaj care lasă loc de interpretări.

"Nu suntem perfecţi. Dar în toată imperfecţiunea noastră avem atât de multe de dăruit. /Naşte frumosul în jur şi privete-ţi în ochi fericirea creată./ Nu călca pe iubirea altora pentru binele tău./ Idei...trăiri...viaţă...sentimente...", a fost mesajul lui Aurelian Temişan.

Andreea Bălan şi George Burcea s-au despărţit. Informaţia a fost confirmată: "Suferă teribil, dar e puternică pentru fetiţe"

Tatăl lui George Burcea, declaraţii uimitoare despre fiul său

Recent, Nelu Burcea a oferit un interviu în care îi ţine partea Andreei Bălan

“Ce bărbat este acela care îşi părăseşte familia? Îşi lasă soţia şi copii? El vorbeste despre moralitate? Minciunile exagerate ale acestui actor visător nu vor duce la nimic bun. Sunt pregătit să spun tot. (...) Ce să zic, aveam bănuielile mele că face asta (n.r: că se droghează). Îmi pare tare rău că a ajuns să facă asta, are şi el familie, copilaşi. Munceşte mult şi asta face George cu banii câştigaţi? Nu vreau să zic mai multe, este un subiect tare sensibil. Îmi pare rău pentru el”, a mai spus tatăl actorului pentru Impact.ro.Recente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg