Temişan, mesaj uimitor despre soţul Andreei Bălan, după ce a fost prins drogat?! "Nu suntem perfecţi!"

4 balan temisan jpg jpeg

Vestea că Andreea Bălan şi George Burcea se despart cu scandal a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales ca în urmă cu doar câteva săptămâni cei doi se aflau în vacanţă într-o destinaţie exotică. Acolo ar fi început problemele, spun apropiaţii, care afirmă că George s-a schimbat complet în ultima perioadă.

Andreea Bălan a confirmat divorţul printr-un răspuns la un comentariu pe Instagram, al unei fane: "Nu mai suntem împreună", a spus vedeta.  George Burcea ar fi plecat de acasă şi în urmă cu câteva zile a fost prins pe poliţişti drogat la volan. Acesta consumase cocaină şi, potrivit surselor din apropierea fostului cuplu, Andreea Bălan nu avea habar de viciile soţului său. 

Aurelian Temişan, prima reacţie după ce s-a spus că Andreea Bălan şi George Burcea divorţează: ”A lua decizii la nervi...”

Aurelian Temişan, naşul celor doi, a postat pe internet o fotografie de la nunta Andreei cu George, alături de un mesaj care lasă loc de interpretări.

"Nu suntem perfecţi. Dar în toată imperfecţiunea noastră avem atât de multe de dăruit. /Naşte frumosul în jur şi privete-ţi în ochi fericirea creată./ Nu călca pe iubirea altora pentru binele tău./ Idei...trăiri...viaţă...sentimente...", a fost mesajul lui Aurelian Temişan.

Andreea Bălan şi George Burcea s-au despărţit. Informaţia a fost confirmată: "Suferă teribil, dar e puternică pentru fetiţe"

Tatăl lui George Burcea, declaraţii uimitoare despre fiul său

Recent, Nelu Burcea a oferit un interviu în care îi ţine partea Andreei Bălan

“Ce bărbat este acela care îşi părăseşte familia? Îşi lasă soţia şi copii? El vorbeste despre moralitate? Minciunile exagerate ale acestui actor visător nu vor duce la nimic bun. Sunt pregătit să spun tot. (...) Ce să zic, aveam bănuielile mele că face asta (n.r: că se droghează). Îmi pare tare rău că a ajuns să facă asta, are şi el familie, copilaşi. Munceşte mult şi asta face George cu banii câştigaţi? Nu vreau să zic mai multe, este un subiect tare sensibil. Îmi pare rău pentru el”, a mai spus tatăl actorului pentru Impact.ro.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg