Tendinţe în beauty şi îngrijire în anul 2018

1 79205 original jpg jpeg

Fiecare an vine cu o serie de noi tendinţe în materie de îngrijire şi frumuseţe pe care abia asteptăm să le încercăm. Află care sunt tendinţele de beauty care vor domina anul 2018!

Personalizarea rutinei de îngrijire

În ultimul an, tot mai multe branduri de frumuseţe se focusează pe ideea de personalizare şi crearea de produse care să răspundă unor nevoi specifice fiecăruia dintre noi. Trendul acesta va continua să se extindă în 2018.

Personalizarea regimului de îngrijire în funcţie de sezon şi de nevoile particulare ale tenului tău sunt o cale sigură pentru un ten sănătos şi luminos! Un pas simplu de urmat cu rezultate sigure? Alege-ţi produsele de curăţare şi cremele de hidratare în funcţie de sezon, pentru a oferi tenului hidratarea şi îngrijirea de care are nevoie.

Ingrediente naturale din surse sigure

Un alt trend major pentru anul 2018? Produsele de îngrijire cu ingrediente naturale din surse sigure! Ingredientele naturale vin cu beneficii pentru tenul tău, dar este important ca acestea să respecte criteriile de certificare organică şi să provină din surse bio şi durabile.

Un motiv în plus să acorzi atenţie calităţii ingredientelor folosite în produsele tale cosmetice favorite? Folosirea chimicalelor în procesul de recoltare sau chiar simpla expunerea a ingredientelor la un mediu nesigur le reduce eficienţa. În 2018, produsele cosmetiec pe baza de alge marine vor fi la mare căutare.

Frenezia măştilor de faţă continuă

Măştile de faţă au dominat anul 2017 şi acest segment va continua să crească. Fie că vorbim de măşti sub formă de cremă, gel, fiole sau cele de unică folosinţă, acestea sunt mai la modă ca oricând. Există măşti pentru fiecare tip de ten, păr, zona pieptului, braţe sau mâini! O sursă dublă de bucurie - un adevarăt cocktail cu ingrediente active (acid hyaluronic, peptide, antioxidanţi sau extracte naturale), dar şi un moment de răsfaţ şi relaxare!

Măştile hidratează tenul, îl revigorează, calmează iritaţiile, ameliorează roşeaţa, redau fermitatea tenului şi reduc aspectul liniilor fine şi a ridurilor – totul în funcţie de ingredientele active pe care le conţin.

Multi-masking se conturează ca un alt subtrend al anului 2018. Ideea din spatele acestui concept? Se recomandă folosirea unor măşti diferite care targhetează diferite zone ale feţei – fiecare pe baza unor ingrediente diverse, care promit efect instant!

Credit foto: www.standard.co.ukRecente

Donatella Versace jpg
596cf8b29e5edde3c6ffec327094dd3a jpeg
Celebritati, Paris Hilton, Harry Styles, Kesha, Shutterstock jpg
Selma Blair și aliatul ei în lupta cu scleroza multiplă 0 Sursa  Instagram jpg
Jennifer Lopez, poreclă pentru gemeni 1 foto  Instagram jpg
Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg