Tendinţe în materie de machiaj, care ar trebui să dispară. Renunţă la aceste obiceiuri!

1 machiaj gresit jpg jpeg

Uneori, optezi pentru un machiaj mai puţin plăcut, doar pentru că este la modă? Nu există niciun motiv să continui să o faci, odată ce îţi dai seama că nu funcţionează cu adevărat pentru tine. Unor tendinţe de machiaj le-a trecut vremea şi, cu siguranţă, a sosit momentul să renunţi şi tu la ele.

Cândva au fost la modă, dar astăzi, aceste obiceiuri trebuie să dispară. Dacă până acum ai ales să adopţi aceste trucuri de înfrumuseţare, a sosit momentul să îţi reinventezi look-ul cu o abordare mai subtilă. Iată ce obiceiuri trebuie să elimini din rutina ta de machiaj, fără prea mare efort!

Renunţă la sclipiciul pentru ochi

Nu contează dacă Angelina Jolie sau o altă vedetă de la Hollywood alege să poarte machiaj dramatic. Specialiştii spun că supraîncărcarea feţei cu sclipici nu este un plus de frumuseţe pentru femei. În cazul în care nu poţi renunţa dintr-o dată la produsul tău favorit, încearcă să te dai cât mai subtil, fără să exagerezi.

Conturarea buzelor, un obicei învechit

Este frumos atunci când profesioniştii de make-up realizează un contur fin pe buzele sau pe pleoapele tale. Dar în momentul în care alegi să foloseşti un contur gros sau de o culoare mult mai închisă decât cea a rujului tău este un semn că ar trebui să încetezi să mai faci acest lucru.

Iluminatorul alb nu mai este în trend

Dacă îţi doreşti să străluceşti, o poţi face în alt mod decât dacă foloseşti prea mult iluminator. Uită de iluminatorul strălucitor alb şi foloseşte o nuanţă mai sofisticată, precum culoarea şampaniei roz. Îi va oferi feţei tale un aspect radiant şi nu îţi va transforma faţa într-un reflector.

Evită genele supradimensionate

Genele false îţi pot îmbunătăţi aspectul doar când adopţi o abordare subtilă. Genele mari şi exagerate deja au ieşit din trend. În cazul în care îţi doreşti neapărat optează pentru cele individuale şi aplică doar câteva în colţul exterior al ochilor pentru a obţine un efect frumos şi natural.

Dă la o parte creionul pentru sprâncene

A trecut vremea abuzului de creioane pentru sprâncene. Sprâncenele cu margini ascuţite trebuie să dispară. Uită de definirea extremă a sprâncenelor şi optează pentru o abordare mai blândă. Alege pudra specială pentru sprâncene şi ai grijă la cantitatea folosită.

Smokey eyes, machiajul care nu mai e la modă

Culoarea neagră pentru ochii tăi nu mai este la modă. Alege să foloseşti nuanţe naturale, care oferă naturaleţe feţei tale. Dacă îţi doreşti să foloseşti totuşi o nuanţă mai închisă, optează pentru mai puţină culoare şi aplică doar în partea de sus a pleoapelor.

Nu se mai poartă buzele super lucioase

Puţin luciu de buze poate oferi un efect frumos, dar strălucirea dusă la extrem este una dintre tendinţele care trebuie să dispară. Alege rujuri hidratante cu texturi cremoase şi evită aspectul puternic şi strălucitor al gloss-ului tău.

Sursă foto: ShutterstockRecente

inot   piscina   woman gb77933578 1280 jpg
olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg