Tinereţe fără bătrâneţe cu secrete de frumuseţe din întreaga lume

1 76189 original jpg jpeg

Femeile din întreaga lume dovedesc că pot îmbătrâni frumos şi graţios şi că nu trebuie să recurgă la operaţii estetice sau să-şi cumpere cea mai scumpă cremă antirid. Multe dintre ele îmbrăţişează ritualuri de înfrumuseţare din lume prin includerea ingredientelor naturale în rutina de îngrijire a pielii.

De la pielea strălucitoare a femeilor din America Latină până la frumuseţea aproape perfectă a celor din Asia, iată cele mai bune tratamente antiîmbătrânire din culturile din întreaga lume.

China

Multe ceaiuri sunt surse bogate de antioxidanţi, compuşi care încetinesc procesul de îmbătrânire a pielii. Ceaiul alb şi ceaiul verde conţin cantităţi mari de antioxidanţi care luptă împotriva ridurilor şi îmbunătăţeşte regenerarea celulară. Amestecă ceai alb şi ceai verde matcha (pudră) cu două linguri de apă, pentru a face o mască facială. Aplică masca obţinută pe faţă, las-o să acţioneze 20 de minute şi apoi clăteşte cu apă călduţă.

India

Începe-ţi ziua precum femeile din India, cu o ceaşcă de ceai de ghimbir cald. Pune într-o cană cu apă fierbinte jumătate de lingură de ghimbir ras şi o lingură de miere. Ceaiul de ghimbir este sursă bogată de antioxidanţi, mierea are proprietăţi naturale antibacteriene, care reduc inflamaţia. În plus, gingerolul din ghimbir previne deteriorarea colagenului.

Mexic

Pielea de pe mâini este prima afectată de îmbătrânire, deoarece ea îşi pierde elasticitatea şi flexibilitatea. În Mexic, femeile amestecă două linguri de zahăr cu două linguri de suc de lămâie pentru a crea o mască pentru mâini. Cristalele de zahăr acţionează ca un exfoliant care, împreună cu sucul de lămâie, îndepărtează celulele moarte ale pielii.

Franţa

Studiile au arătat că uleiul din seminţe de struguri stimulează nivelurile de antioxidanţi, protejează colagenul şi elastina din piele - proteinele care conferă elasticitate şi fermitate. Uleiul din seminţe de struguri este popular în Franţa. Prepară-ţi propriile măşti cu ulei din seminţe de struguri, sau îl poţi aplica direct pe piele.Recente

kim si khloe kardashian jpeg
adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg