Tori Spelling nu merge niciodată singură la baie: „De 18 ani sunt mereu însoțită!”

Vedeta serialului „Beverly Hills 90210” n-are secrete! Actrița face dezvăluiri uluitoare despre viața ei intimă.

image

Vedeta de 50 de ani este ca o carte deschisă, nu ne ascunde nici măcar obiceiurile pe care le are în baie, în cel mai recent episod din podcastul ei, Misspelling. Într-un acces de sinceritate maximă, Tori Spelling a declarat că n-a mai mers la baie singură de aproape două decenii. De fapt, actrița s-a exprimat chiar mai explicit de-atât...

„Oamenii îmi spun că ar trebui să mă bucur că sunt singură”, a început să povestească vedeta. „Dar n-am fost singură… Sincer vă spun, nici acum nu-mi fac nevoile singură în baie”, ne-a luat prin surprindere starul de la Hollywood.

„Beau încă stă cu mine în baie, vorbește cu mine în timp ce eu fac treaba mare”, a dezvăluit actrița despre băiatul ei de 7 ani. „Nu mi-am mai făcut nevoile singră de 18 ani. Mai întâi, a fost Dean (n.r. McDermott) de față, apoi au apărut copiii. Eu am ajuns să cred că funcționez mai bine când am oameni prin preajmă. Asta se numește cumva codependență? Da! Foarte bine!”, a continuat vedeta.

image

Tori a primit multe critici din partea fanilor ei și în trecut, când a recunoscut că face baie cu cei doi copii mai mici ai ei, Beau și Finn. Spelling și-a informat soțul și tatăl copiilor ei că divorțează pe 1 aprilie, în timpul podcastului ei. Actrița americană și actorul canadian au cinci copii împreună: pe Liam, (17), Stella (15), Hattie (12), Finn (11) și pe Beau (7).

„Am intentat divorț!”, a anunțat ea de Ziua păcălelilor, însă nu glumea deloc. „Am rostit cuvintele pe care mi le spun în gând de 16 ani! Uau!”, ne-a anunțat Tori Spelling, care l-a chemat apoi pe soțul ei și i-a lăsat pe ascultătorii să fie martori la discuția dintre ei.

image

„Nu simt că merit să fiu iubită”, a ținut să precizeze vedeta. „Asta a început în copilărie și nu e deloc ușor să schimbi percepția asta despre tine… Nu m-am simțit niciodată atât de singură…”, a conchis actrița cu tristețe în glas.

foto - ShutterstockRecente

Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg