Tori Spelling nu merge niciodată singură la baie: „De 18 ani sunt mereu însoțită!”

Vedeta serialului „Beverly Hills 90210” n-are secrete! Actrița face dezvăluiri uluitoare despre viața ei intimă.

image

Vedeta de 50 de ani este ca o carte deschisă, nu ne ascunde nici măcar obiceiurile pe care le are în baie, în cel mai recent episod din podcastul ei, Misspelling. Într-un acces de sinceritate maximă, Tori Spelling a declarat că n-a mai mers la baie singură de aproape două decenii. De fapt, actrița s-a exprimat chiar mai explicit de-atât...

„Oamenii îmi spun că ar trebui să mă bucur că sunt singură”, a început să povestească vedeta. „Dar n-am fost singură… Sincer vă spun, nici acum nu-mi fac nevoile singură în baie”, ne-a luat prin surprindere starul de la Hollywood.

„Beau încă stă cu mine în baie, vorbește cu mine în timp ce eu fac treaba mare”, a dezvăluit actrița despre băiatul ei de 7 ani. „Nu mi-am mai făcut nevoile singră de 18 ani. Mai întâi, a fost Dean (n.r. McDermott) de față, apoi au apărut copiii. Eu am ajuns să cred că funcționez mai bine când am oameni prin preajmă. Asta se numește cumva codependență? Da! Foarte bine!”, a continuat vedeta.

image

Tori a primit multe critici din partea fanilor ei și în trecut, când a recunoscut că face baie cu cei doi copii mai mici ai ei, Beau și Finn. Spelling și-a informat soțul și tatăl copiilor ei că divorțează pe 1 aprilie, în timpul podcastului ei. Actrița americană și actorul canadian au cinci copii împreună: pe Liam, (17), Stella (15), Hattie (12), Finn (11) și pe Beau (7).

„Am intentat divorț!”, a anunțat ea de Ziua păcălelilor, însă nu glumea deloc. „Am rostit cuvintele pe care mi le spun în gând de 16 ani! Uau!”, ne-a anunțat Tori Spelling, care l-a chemat apoi pe soțul ei și i-a lăsat pe ascultătorii să fie martori la discuția dintre ei.

image

„Nu simt că merit să fiu iubită”, a ținut să precizeze vedeta. „Asta a început în copilărie și nu e deloc ușor să schimbi percepția asta despre tine… Nu m-am simțit niciodată atât de singură…”, a conchis actrița cu tristețe în glas.

foto - Shutterstock



Recente

Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg