„Inelul purității”. Jessica Simpson l-a purtat la insistența tatălui ei

Este o vedetă destul de controversată, care a provocat discuții pe marginea stilului ei de parenting, greutății sale fluctuante și... a inelului pe care a trebuie să-l poarte de la 12 ani.

image

A avut o carieră muzicală de mare succes, apoi a primit un reality show pe MTV, după care a fost asociată cu mai multe staruri de calibru din showbiz-ul american. Însă fostul star country-pop naște noi discuții despre virginitatea ei și promisiunea făcută tatălui ei în adolescență.

Deși au trecut mulți ani de-atunci, primul mariaj al Jessicăi, care a durat din 2002 până în 2005, este în continuare un subiect de dezbateri pentru fanii artistei. Mai nou s-a aflat că tatăl vedetei a pus-o pe Simpson să poarte un „inel al purității” când era adolescentă.

Încă de când Jessica Simpson și Nick Lachey au devenit un cuplu, adică în 1999, era lucru cunoscut că vedeta purta un inel al purității. Tatăl ei a fost cel care i-a spus fiicei sale să poarte inelul, iar, culmea, ea nu s-a opus defel. Nu s-a simțit prost, frustrată sau înapoiată. Dar ce înseamnă acest inel al purității? Este un inel pe care îl porți până în noaptea nunții, când faci dragoste pentru prima dată.

În 2003, Jessica și Nick au fost invitați la emisiunea Larry King Live, de pe CNN, și au început să vorbească despre acest obiect… ciudat.

„Așa am fost eu crescută”, a început Simpson să explice. „Mama mea a purtat așa ceva, bunica a purtat un inel al purității. Toată lumea crede că e un obiect religios, dar, de fapt, era ceva specific familiei noastre… are o semnificație profundă, eu sunt extrem de romantică…”, a continuat să explice Jessica Simpton.

„Mi-a plăcut mult ideea de-a împărtăși acest gest – pierderea virginității – cu bărbatul vieții mele, cu cel cu care urma să-mi petrec tot restul vieții”, a dezvăluit cea care a recunoscut că a purtat asemenea obiect încă de la 12 ani.

image

„Așa că l-am purtat până l-am pierdut. Iar, când l-am pierdut, mi-am zis că trebuie să fie un semn, însă m-am convins ulterior că nu era. Încă am asemenea valori și ce îmi place mie extrem de mult la Nick e că susține și el ideea aceasta pe care o am eu”, a mărturisit atunci vedeta.

În ceea ce privește pierderea virginității, Jessica Simpson a vorbit despre subiectul intim cu jurnaliștii de la Blender Magazine: „A fost cel mai frumos moment din viața mea! Sunt atât de norocoasă că nu mi-am pierdut virginitatea pe bancheta din spate a unei mașini. În cazul meu, totul a fost special, am avut parte de o nuntă ca-n povești și totul a fost absolut special”, a conchis blondina.

foto - Shutterstock



Recente

Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg