Tratamentul cu colesterol, inovaţie în materie de frumuseţe? Ce spun specialiştii

1 crema jpg jpeg

Deşi este asociat cu multe probleme de sănătate, colesterolul în limite normale este esenţial pentru producerea vitaminei D în organism, ajută la absorbţia grăsimilor şi este necesar pentru producerea unei varietăţi de hormoni esenţiali. Poate este o surpriză să afli că acesta este şi un un super ingredient în anumite produse cosmetice. Se spune că tratamentul cu colesterol poate fi cheia antiîmbătrânire.

Potrivit specialiştilor, colesterolul ajută la menţinerea sănătăţii pielii. Dacă ai pielea fragilă, uscată sau dacă ridurile încep să apară, cremele pe bază de colesterol pot face minuni. „De la vârsta de 50 de ani, nivelul colesterolului natural scade dramatic, aşa că vă recomand să începeţi să utilizaţi un produs care conţine colesterol de la vârsta de 40 de ani în sus‟, sfătuieşte Dr. Pedro Catala.

Cum te ajută cremele cu colesterol

Produsele care conţin colestrol se absorb rapid şi acţionează ca un calmant pentru pielea şi tenul tău. Colesterolul din produse hidratează pielea, îi oferă supleţe şi strălucire. Oferă beneficii antiseptice, emolienete şi ajută la refacerea celulelor. Pe piaţă poţi găsi creme şi uleiuri pentru faţă, mâini, corp şi călcâie.

Cum alegi produsele în mod corect

Este esenţial ca înainte de aplicare să fii foarte bine informată cu privire la ingredientele produsului. Este recomandat ca substanţele cremelor să fie naturale şi de bună calitate. În general, dacă pe produsul tău de îngrijire scrie „colesterol‟ înseamnă că ingredientele pot fi de origine animală. Dar, de cele mai multe ori nu putem fi siguri de originea substanţelor, deci este important să contactezi producătorul ca să ştii cu exactitate ce conţine produsul.

Alimentaţia este importantă

Dacă îţi doreşti să ai o piele catifelată şi strălucitoare, nu uita să adopţi o alimentaţie sănătoasă şi să te hidratezi corespunzător. Este indicat să adaugi în dieta ta ouă, ovăz, nuci, peşte, carne slabă, legume, fructe şi să bei cel puţin 2 litri de apă pe zi. 



Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg