Trucuri pentru gene perfecte, zi de zi

1 gene false xpertbeauty jpg jpeg

Timpul parcă trece mult mai repede în ultimii ani, iar noi avem tot mai puţin pentru a munci, a sta cu familia şi cei dragi şi a face şi lucruri pentru noi. Tocmai de aceea, deseori, apelăm la diverse trucuri care să ne vină în ajutor. Fie că alegem să comandăm mâncare în loc să gătim, să laminăm sprâncenele pentru un look special mai mult timp sau să aplicăm gene false, facem toate acestea pentru a avea măcar o oră în plus pe zi pentru a face ce ne place.

Azi îţi venim în ajutor şi te învăţăm cum poţi să salvezi timp pe o perioadă mai lungă aplicând gene false magnetice pentru un look fenomenal zi de zi, sau doar la ocazii speciale. Aici tu alegi! Iată cum să alegi genele false care ţi se potrivesc şi cum să le îngrijeşti pentru a le creşte durata de viaţă.

Cum să alegi genele false

A alege genele care ţi se potrivesc este ca şi cum ai alege hainele perfecte – să nu fie nici prea largi şi nici prea strâmte. E la fel şi cu genele false: dacă sunt prea lungi faţă de cele naturale,  lookul va arăta artificial.

Un pas important în alegerea genelor false este, aşadar, raportarea la lungimea celor naturale. Desigur, poţi să creşti lungimea celor false, dacă ţinteşti un rezultat frapant.

Un alt aspect de care trebuie neapărat să ţii cont este forma ochilor, pentru că există un model potrivit pentru fiecare formă. De exemplu, pentru ochii mici se potrivesc cel mai bine genele false mai lungi în exteriorul ochilor – pentru un efect de cat eye; evită-le pe cele de aceeaşi lungime pentru a nu da impresia de privire prea încărcată. Pentru ochii migdalaţi în schimb, poţi alege orice fel de gene false şi să te consideri norocoasă. Iar pentru ochii adânciţi, alege-le pe cele mai lungi în centrul pleoapei, pentru a da un efect de echilibru privirii.

Desigur, cele mai importante în acest proces sunt genele false, însă trebuie să ţii cont şi de restul accesoriilor care vin odată cu aplicarea acestora: adezivul şi penseta.

Adezivul

Adezivul este foarte important în aplicarea genelor false pentru că el este cel cu ajutorul căruia ele se lipesc de pleoape. Trebuie să ştii că în acest proces genele naturale nu sunt afectate deloc, pentru că adezivul şi genele false se aplică deasupra lor. Recomandarea noastră este ca la început să testezi mai multe tipuri de adeziv, pentru a vedea care ţi se potriveşte cel mai bine.

Penseta potrivită pentru aplicarea genelor false

Penseta este un accesoriu obligatoriu atunci când ataşezi genele false. Cu mâna e dificilă prinderea lor, aşa că o pensetă este alegerea ideală. Poţi să o foloseşti pe cea pe care ai achizitţionat-o deja pentru îngrijirea sprâncenelor, dacă nu doreşti neapărat să investeşti acum în una nouă, dar cert este că nu trebuie să lipsească din casă acest instrument.

Întreţinerea genelor false

2 xpertbeauty gene false jpg jpeg

Ca şi cu restul corpului, şi genele false au nevoie de îngrijire pentru o durată de viaţă mai mare. Iată trei paşi simpli de care să ţii cont în procesul de îngrijire:

 • după fiecare utilizare, dezlipeşte cu mare grijă adezivul de la baza lor, în aşa fel încât ele să nu se rupă;
 • dacă ai folosit şi mascara, curăţă-le delicat cu ajutorul unei dischete demachiante şi a apei micelare – mai ales a celei cu ulei;
 • atunci când le dezlipeşti şi le aplici din nou, manevrează-le cu delicateţe, pentru a nu le distruge.

Iar dacă încă nu eşti convinsă de ce ar trebui să apelezi la genele false pentru un look wow zilnic, iată câteva mituri pe care le demontăm în legătură cu acestea.

Trei mituri despre genele false

1. Se poartă doar la evenimente speciale

Acest mit este parţial adevărat. Pentru că, uitându-ne în istorie, genele false erau purtate de artistele de operă şi operetă sau de doamnele şi domnişoarele care participau la baluri. De-a lungul timpului însă, rolul şi tipurile acestora s-au schimbat, ajungând să fie purtate chiar şi în viaţa de zi cu zi pentru un look natural şi, în acelaşi timp, intens. Aşadar, în funcţie de scopul lor, există diverse modele de purtat la felurite ocazii.

2. Rănesc genele naturale

Nimic mai greşit. Genele false vin aplicate deasupra celor naturale, aşadar nu au cum să le rănească. Adezivii folosiţi sunt testaţi înainte de a fi scoşi pe piaţă şi e nevoie să-i testezi şi tu pentru a vedea care ţi se potriveşte cel mai bine.

3. Se aplică greu

La început, este adevărat, poate va dura ceva mai mult, în funcţie şi de îndemânarea fiecăreia. După câteva aplicări îţi vei intra în mână, iar acest proces nu ţi se va mai părea deloc dificil.

Tot ce trăim este despre adaptare, la fel şi purtarea genelor false. Mai întâi este un proces de testare pentru a vedea ce ţi se potriveşte cel mai bine, iar apoi vei vedea viaţa cu alţi ochi şi cu greu vei renunţa la aplicarea lor!

Credite foto: unsplash.comRecente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg