Trucuri pentru o piele catifelată

1 68750 original jpg jpeg

Pe lângă o stare de armonie interioară, există şi alte modalităţi şi trucuri pentru o piele catifelată. Iată câteva sfaturi pentru a te menţine cât mai tânără, sănătoasă şi fericită.

Cercetările medicinei moderne au confirmat faptul că fiecare celulă a corpului are informaţii referitoare la faptele psihice şi concrete care afectează organismul. În acest fel,stările emoţionale,precum fericire,bucurie,supărare,tristeţe,sunt comunicare simultan şi imediat tuturor celulelor şi ţesuturilor corpului,pe calea multiplelor neurotransmiţătorilor.

Pe lângă o stare de armonie interioară,există şi alte modalităţi şi trucuri pentru o piele catifelată. Iată câteva sfaturi pentru a te menţine cât mai tânără,sănătoasă şi fericită.

Trucuri pentru o piele catifelată – alimentaţia regulată şi odihna

Pielea catifelată este,cu siguranţă,o piele hidratată. Aşadar,o alimentaţie care să amelioreze fluxul substanţelor nutritive şi asimilarea lor prin ţesutul fundamental al pielii,este un început bun. Sunt indicate,deci,băuturile calde,sucurile din fructe şi legume proaspete. O dietă de câteva zile de sucuri şi băuturi proaspete sau calde este un început excelent.

Acest tip de alimentaţie se poate menţine cu o zi pe săptămână cu multă odihnă şi hrană din piureuri tasate,supe groase,condimentate puţin sau mai mult,în funcţie de preferinţe şi multă apă. Ceaiurile sau băuturile răcoritoare,făcute din fructe dulci,precum smochinele sau stafidele sunt foarte bune. Se pot face infuzii cu fructe uscate pentru cine adoră ceaiurile aromate.

Trucuri pentru o piele catifelată – reîntinerirea ficatului şi pielii

O piele ridată,îmbătrânită,uscată sau pătată poate fi un semn al disfuncţionalităţii ficatului şi al sângelui încărcat. De aceea este bine să se ţină cont de tratamentele pentru ficat cu ceaiuri şi alimente amare,precum pelin,anghinare,păpădie,tratamente ce vor avea efecte benefice şi asupra pielii. De asemenea,pentru o circulaţie mai bună şi o piele catifelată,sunt recomandate exerciţiile,masajele pentru circulaţie sangvină,masaje cosmetice,renunţarea la alimentele grase şi grăsimi.

Masajele de piele se fac cu uleiuri vegetale,presate la rece de preferat,care să conţină vitaminele A şi E din plin,vitamine esenţiale pentru piele fină. Totuşi,persoanele care au kilograme în plus,nu ar trebui să facă masaje cu uleiuri,mai degrabă să îşi menţină pielea catifelată prin hidratare,mişcare şi stare de bine.

Duşurile în exces trebuie rărite pentru cine doreşte o piele catifelată. La fel şi duşurile mult prea fierbinţi. Acestea denotă o circulaţie periferică nu prea bună,şi de fapt duşurile reci ajută mult mai mult. La fel şi săpunirea întregului corp,nu este recomandată mai mult de o dată pe zi,deoarece săpunurile usucă pielea de cele mai multe ori.

Trucuri pentru o piele catifelată – tratament pentru piele uscată sau grasă

Pentru pielea uscată este recomandat un tratament cu iaurt,zer sau lapte,combinat cu un exfoliant natural,precum zaţ de cafea,tărâţe de ovăz sau chiar mălai. Se poate folosi,de asemenea,şi coajă rasă şi uscată de portocală sau lămâie. Imediat după clătire cu apă caldă se dă cu o cremă grasă sau cu un ulei gras,precum ulei de floarea-soarelui presat la rece. Astfel,se hidratează pielea exfoliată şi rămâne extrem de fină şi catifelată.

Pentru o piele cu tendinţa de îngrăşare,este bine să se aplice pe piele ceai de muşeţel sau tei,în combinaţie cu miere şi tărâţe de orez. De asemenea,se poate pune şi zeamă de lămâie. Se lasă pielea să se usuce de la sine.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg