Tudor Chirilă este noul antrenor “Vocea Romȃniei”

1 58280 original jpg jpeg

Pentru a patra oară, “Vocea României”, adevărata competiţie a vocilor, va aduce zeci de romȃni talentaţi în faţa telespectatorilor, la PRO TV.

Loredana,Marius Moga şi Smiley vor porni în căutarea celei mai spectaculoase voci,împreuna cu Tudor Chirilă,care se va alătura echipei de antrenori ce pornesc in misiunea de a gasi Vocea Romaniei. Pavel Bartoş va fi gazda care dă savoare show-ului şi în sezonul 4 difuzat în această toamnă.

Tudor Chirilă este cunoscut publicului român drept artistul polivalent-actor,solist vocal şi compozitor. Tudor este un spirit liber,cu o personalitate creativăşi versatilă. Vocalist al formaţiilor “Vama Veche” şi,ulterior,“Vama”,Tudor are o carieră de peste 18 ani în muzică,timp în care a compus peste 80 de cântece. Artistul întregeşte echipa antrenorilor “Vocea Romȃniei” prin dinamismul şi efervescenţa sa. Tudor este o personalitate complexă,creatoare de poveşti:muzicale,teatrale,cinematografice şi literare.

“De-a lungul timpului am refuzat multe oferte în televiziune. Mi s-au propus diferite formate,dar nu reuşeam deloc să mă imaginez în postura de TV host. Actor şi cântăreţ e câteodată chiar prea mult. Cu atât mai legitimă devine întrebarea:-De ce Vocea României? Pentru că îmi place ideea că aş putea să împărtăşesc câte ceva din experienţa mea unor oameni care vor să reuşească în muzică. În viaţa mea am învăţat multe şi pe gratis de la oameni generoşi. În al doilea rând sper că prezenţa mea în acest show va aduce mai mult în atenţia publicului muzica pop-rock,care în momentul de faţă nu beneficiază de expunerea pe care o merită. Mi-aş dori să găsesc voci pe care să le conving să cânte rock,să se exprime rock sau pop-rock. Cred că în muzica rock există multă energie şi libertate şi cred că Vocea şi concurenţii din echipa mea le-ar putea aduce oamenilor aminte de asta. Când spun rock mă gândesc la o plajă mai largă de genuri:blues,jazz,funk. Este vorba despre atitudine:Frank Sinatra este rock pentru mine. Gil Dobrică,la fel. Vocea României trebuie să fie rock. Liberă,puternică,sexy.”,declară Tudor Chirila.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg