Uleiurile naturale care accentuează culoarea bronzului

1 76236 original jpg jpeg

Credibil sau nu, dar de când a început să fie folosită protecţia solară, numărul de cazuri de melanom a crescut foarte mult la nivel mondial, potrivit unui studiu recent. De aceea, oamenii de ştiinţă încă efectează cercetări. Ei vor să stabilească cu exactitate dacă factorul de protecţie din creme şi loţiuni este într-adevăr sigur.

Conform brightside.me, se pare că protecţia solară are foarte multe substitute naturale. Cele mai multe dintre ele sunt uleiurile care conţin factori de protecţie solară şi care pot fi folosite pe piele înainte de ora 12 şi după 16, printre care se numără.

Uleiul bio din seminţe de zmeură

Ştiai că uleiul bio din seminţe de zmeră are efect de protecţie solară între 28 şi 50? Acest ulei poate fi folosit direct pe pielea sensibilă şi deschisă la culoare.

Uleiul de morcov bio

Uleiul de morcov conţine substanţe nutritive esenţiale şi de aceea poate fi folosit pe piele şi pe păr, păstrându-le strălucitoare şi sănătoase. În plus, acest ulei încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii, stimulează producţia de elastină şi colagen, accentuând culoarea bronzului. Are factorul de protecţie solară între 38 şi 40.

Uleiul din seminţe de susan

Acest ulei are proprietăţi terapeutice şi cosmetice, este sursă de vitamina E şi potasiu şi poate fi aplicat direct pe piele. Datorită efectului de răcorire, uleiul din seminţe de susan poate fi folosit şi pe păr, nu doar pe tegument. Are SPF-ul 5.

Untul de shea

Unul de shea are factorul de protecţie solară între 6 şi 10, este recomandat tenului măsliniu şi poate fi folosit ca loţiune după expunerea la soare.

Uleiul de măsline

Unul dintre uleiurile naturale care accentuează culoarea bronzului este uleiul de măsline, care are factorul de protecţie solară între 6 şi 8. În plus, este sursă bogată de antioxidanţi, care luptă împotriva daunelor produse de radicalii liberi şi care încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii.Recente

Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg