Un sfert de secol cu Pro TV. Postul lansează capsula timpului cu momente şi personaje care au scris istorie

1 thumbnail andreea esca stirile pro tv jpg jpeg

De 1 decembrie, dată la care anviersează 25 de ani de la înfiinţare, Pro TV lansează o capsulă digitală a timpului, un timeline prin intermediul căruia românii vor putea rememora momentele importante, triste sau amuzante, spectaculoase şi inedite, din 1995 până acum. Vom vedea personalităţile care au făcut istorie la Pro TV, imagini de arhivă, fotografii de colecţie.

Sărbătoarea postului începe începe luni, 30 noiembrie, cu un episod special din serialul fenomen Las Fierbinţi, de la ora 20:30, iar de la ora 22:30, Mihaela Rădulescu îi supune pe săteni şi orăşeni la o serie de teste care să le împingă limitele la cote nebănuite, în Ferma. Orăşeni vs. Săteni.

Marţi, 1 decembrie, Ştirile  vor prezenta poveştile de succes ale unor tineri care s-au născut odată cu PRO TV. În ediţiile speciale de la ora 06:00, 12:30 şi 19:00, vom descoperi români care ne fac mândri, care au crezut în visul lor, iar care acum, la 25 de ani, sunt un exemplu, tineri care au ştiut să facă lumea din jurul lor mai bună.

”Unii spun că în 25 de ani lumea s-a schimbat, dar am învăţat un lucru: nu lumea se schimbă, noi o schimbăm! În fiecare zi. Asta-i puterea noastră!”, a spus Andreea Esca. Încă o dată, în acest moment aniversar, Andreea Esca le va spune telespectatorilor: ”Bună seara, România! Bună seara, Bucureşti!”.

Vorbeşte Lumea, de la ora 11:00, şi La Măruţă, de la ora 16:30, îmbracă haine de sărbătoare. Cele două emisiuni vor avea invitaţi speciali care vor celebra 25 de ani de PRO TV şi Ziua Naţională a României.

Moromeţii 2, filmul care continuă povestea lui Ilie Moromete şi a familiei sale, concentrându-se de data aceasta pe fiul său mai mic, Niculae, poate fi văzut în prima zi din decembrie, de la ora 13:30, la Pro TV. Regizat de Stere Gulea şi filmat în aceeaşi casă din acelaşi sat în care a fost turnat şi primul film în vara anului 1985, Moromeţii 2 îi are în distribuţie pe actorii Horaţiu Mălăele, Iosif Paştina, Dana Dogaru, Paul Ipate, Răzvan Vasilescu, Andi Vasluianu, Oana Pellea, Ion Caramitru.

Anii de antrenamente şi dăruire au transformat-o într-una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din lume. Simona Halep nu e ”o întâmplare”, ci ”un rezultat” – un rezultat al unei vieţi de muncă şi dăruire. Pe 1 decembrie, de la ora 16:00, vom afla împreună cum arată o zi de antrenament pentru tenismena care a dus imnul României pe toate meridianele şi a fost numărul 1 mondial timp de 64 de săptămâni, din documentarul ”3 mm”, realizat de Radu Muntean.

De la 20:30, Pavel Bartoş va spune ”Să fie voce!”, într-o ediţie specială Vocea României. Concurenţi care au făcut istorie în cele 9 sezoane vor urca pe scenă alături de antrenorii lor şi vor face un arc peste timp într-un spectacol cu muzică, dans şi energie. Telespectatorii îi vor vedea din nou în scaunele de antrenori pe Andra, Irina Rimes, Adrian Despot, Horia Brenciu, Marius Moga, Smiley şi Tudor Chirilă.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg