Văduva lui Hugh Hefner dezvăluie: „N-am fost niciodată îndrăgostită‟. Care au fost ultimele lui cuvinte

Cea de-a treia soție a lui Hugh Hefner, Crystal Harris (37 de ani), a dezvăluit în noua ei carte care fost ultimele cuvinte ale fondatorului revistei „Playboy‟.  

image

Pe când era în viață, Hugh Hefner a rugat-o pe Crystal, să spună „doar lucruri bune‟ despre el în public, însă ea a specificat în noua sa carte, „Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself‟ care era, de fapt, viața ei alături de „Tăticul Playboy‟.

Citește și: „Hugh Hefner a luat viagra până când a surzit!‟ Dezvăluirile fostei soții 

Hugh Hefner a murit în anul 2017, la vârsta de 91 de ani, iar cea care i-a fost alături în ultimele clipe de viață a fost Crystal. Ei s-au cunoscut în anul 2008, la petrecerea de Halloween de la Conacul Playboy, iar în 2010 s-au logodit, deși Crystal a spus că nu i-a cerut niciodată lui Hefner să o ia de soție. În ciuda acestui fapt și fără să țină cont de diferența de vârstă de 60 de ani, ei s-au căsătorit doi ani mai târziu. 

„N-am fost îndrăgostită niciodată de Hef‟ 

În carte, Crystal a a recunoscut că niciodată nu a fost îndrăgostită de soțul ei, ci l-a iubit ca pe un alt bătrân: „Nu am fost niciodată îndrăgostită de Hef, dar l-am iubit pe acest bătrân în felul în care ar trebui să îți iubești bătrânii. În felul în care ar trebui să iubești pe cineva care se apropie de sfârșitul unei vieți lungi și complicate‟, a scris ea, potrivit „Best Life‟. 

Crystal a fost loială și a rămas alături de Hefner până când el a murit din cauze naturale, după cum a scris „CBS News‟: „Spre sfârșitul vieții lui, am simțit că nu pot să-l părăsesc. A trebuit să am grijă de el. Așa că am fost acolo până la sfârșit‟, a spus ea pentru „New York Post‟. 

Cu toate acestea, mai târziu s-a aflat că fondatorul Playboy a intrat în stop cardiac și insuficiență respiratorie, iar certificatul de deces menționează și o infecție cu E.coli, care ar fi contribuit la moartea lui. În carte, Crystal a dezvăluit că infecția a fost „foarte agresivă‟ și „rezistentă la antibiotice‟.

Ea a mai specificat că l-a ținut de mână în timp ce medicii i-au administrat antibioticele, iar ultimele lui cuvinte au fost: „Sunt bine.‟ 

Vezi și: Conacul Playboy, bântuit? Ultima parteneră a lui Hugh Hefner dezvăluie că a văzut fantoma unei femei în dormitor

După moartea soțului ei, Crystal a dezvăluit că a avut nevoie de terapie pentru a-și vindeca traumele din timpul căsniciei. Femeia a spus că Hugh Hefner i-a implus reguli stricte, inclusiv interdicții de călătorie. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg