Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. Cine este actualul ei soţ

6 vaduva png png

Nicoletta Mantovani, în vârstă de 50 de ani, şi iubitul ei Alberto Tinarelli, în vârstă de 52 de ani, şi-au serbat recent nunta la Biserica Sfântul Antonie din Bologna. La ceremonie au fost prezenţi doar rudele şi prietenii apropiaţi.

La ceremonia restrânsă a participat inclusiv fiica de 17 ani a lui Nicoletta şi Luciano, Alice. Pentru nuntă, Nicoletta a ales o rochie bleu deschis şi un buchet de flori albe. 

5 nicoletta mantovani png png

Este interesant faptul că, în urmă cu ceva timp, Nicoletta Mantovani a declarat că este puţin probabil să se căsătorească după moartea celebrului ei soţ, explicând acest lucru prin faptul că pentru ea este suficientă o singură dragoste mare în viaţă. În acelaşi timp, într-unul dintre interviurile sale recente, văduva cântăreţului de operă a povestit că, la 13 ani de la moartea lui, a decis totuşi să-şi refacă viaţa:

”Luciano va rămâne întotdeauna o persoană importantă în viaţa mea. Voi continua să preţuiesc amintirea lui. Dar, după cum îmi amintesc, el spumea mereu că trebuie să trăieşti fiecare moment la maximum, încercând mereu să zâmbeşti. Alberto mă face foarte fericită. Simţim o iubire profundă, o adevărată magie.”

Anterior, Nicoletta Mantovani, care a fost căsătorit 5 ani cu tenorul italian Luciano Pavarotti, a declarat în revista „Chi” că s-a îndrăgostit şi că se va căsători în septembrie. Ea spunea că are o relaţie  de aproximativ 9 luni cu Alberto Tinarelli, care este expert în finanţe. „Ne-a făcut cunoştinţă o prietenă comună şi ne-am îndrăgostit imediat. Apoi, carantina ne-a făcut să înţelegem că suntem făcuţi unul pentru celălalt”, a povestit Nicoletta Mantovani.

Sursă foto: InstagramRecente

Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg