Vedeta care mănâncă în duș: „Am o mare satisfacție‟. De cine se ascunde?

Și vedetele au ciudățeniile lor, însă cea mai nouă modă este să mănânci… în duș. Cel puțin o actriță cunoscută de la Hollywood a devenit virală în mediul online cu acest obicei! 

image

Se spune că mâncatul pe ascuns reprezintă o modalitate de a face față stresului, anxietății sau altor emoții dificile. Însă în cazul acestei vedete lucrurile stau diferit… Ea mănâncă în duș, deoarece este de părere că doar așa se poate bucura de liniște, fără ca fiii ei să o deranjeze. 

Este vorba despre actrița Jessica Biel, soția cântărețului Justin Timberlake, alături de care are doi copii - Silas (8 ani) și Phineas (2 ani). Vedeta a postat pe contul ei de TikTok un filmuleț, unde le prezintă urmăritorilor obiceiul său preferat.

Ea consideră că mâncatul sub duș este „profund satisfăcător‟ și că astfel economisește mult timp: „Este destul de simplu! Puteți să faceți asta. Mi se pare profund satisfăcător‟, a spus actrița, care a dezvăluit că alimentele pe care le preferă sub duș sunt: cerealele, fructele, iaurtul, cafeaua și ceaiul.  

Citește și: Cele mai scumpe nunți din lumea celebrităților. Jessica Biel a cheltuit o avere doar pentru cazarea invitaților 

Regulile actriței! 

Jessica Biel are și un set de reguli! Spre exemplu, la micul dejun își ține pe pervaz cafeaua sau iaurtul în timp ce își spală părul și niciodată nu mestecă cu gura deschisă:

„Singurul lucru dificil este că atunci când trebuie să mesteci, trebuie să ai gura închisă. Îmi place să stau sub apă și să mănânc, doar că se mai întâmplă să îmi intre apă în gură. Mestecați și nu deschideți gura, nu lăsați apa de la duș să vă intre în gură!‟, a continuat ea. 

Obiceiul actriței a fost încurajat de proaspetele mămici din mediul online care încearcă la rândul lor să economisească timp. Multe urmăritoare i-au transmis vedetei că vor încerca și ele: „Am patru copii, ei îmi mănâncă mâncarea. Susțin 100% acest obicei, deoarece oferă intimitate‟, a comentat un internaut.  

Jessica Biel și Justin Timberlake se despart pentru o scurtă perioadă de timp  

Actrița Jessica Biel și cântărețul Justin Timberlake formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Cei doi au început să iasă împreună în anul 2007, iar cinci ani mai târziu, în 2012, s-au căsătorit. Justin și Jessica locuiesc în Montana, deoarece își doresc să își țină copiii departe de lumina reflectoarelor. 

În cea mai recentă apariție TV, Justin Timberlake a dezvăluit că se va despărți o perioadă de familia lui, deoarece urmează să plece într-un turneu mondial. Recent, pe 25 ianuarie, el a lansat un nou album, „Everything I Thought It Was‟, după aproape șase ani de pauză. 

Sursă foto: Pinterest / Sursă video: TikTok 



Recente

Otilia jpeg
SAGA24 landscape png
UNTOLD   TOP 100 FESTIVALS 2024 jpeg
pozitie verticala jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Pierce Brosnan  foto   Shutterstock jpg
moarte jpg
Shania Twain jpg
Nicola Peltz, Victoria Beckham  jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi  jpg
Jennifer Lopez  sursa foto   Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p  7 Joe Biden WC jpg