Selena Gomez își dorește un copil. Vedeta este dispusă să apeleze la o mamă-surogat

Selena Gomez (30 de ani) a declarat, de curând, că își dorește să devină mamă pentru prima dată. Vedeta este dispusă să apeleze la o mamă-surogat, deoarece problemele de sănătate s-ar putea să nu-i permită să aducă pe lume un copil.

image

În anul 2017, starul Disney, Selena Gomez, a suferit un transplant de rinichi, ca urmare a bolii Lupus cu care a fost diagnosticată în 2015. Donatorul a fost chiar cea mai bună prietenă a ei de atunci, actrița Francia Raisa, cu care nu mai păstrează legătura în prezent, potrivit „Dailymail‟. 

„A fost ceea ce trebuia să fac pentru starea mea generală de sănătate‟, spunea Gomez pe atunci, conform „Kidney‟. 

Citește și: Selena Gomez, pe punctul de a-și pierde mama. „Am fost unul dintre puținii pacienți care au reușit”, a spus Mandy Teefey

Boala Lupus și transplantul de rinichi nu au fost singurele cumpene prin care Selena Gomez a trecut, până la vârsta de doar 30 de ani. Ea a fost diagnosticată și cu tulburare bipolară, o afecțiune pentru care urmează și acum un tratament. „Psihiatrul meu m-a ghidat. Dar a trebuit să accept să urmez un detox și (să iau) medicamentele potrivite. Mi-a trebuit multă muncă să accept că sunt bipolară‟, a povestit artista, de curând, într-un interviu pentru revista „Rolling Stone‟. 

Vezi și: Selena Gomez, în luptă despre dezinformarea despre vaccinurile Covid. „Prefer să nu tac” 

Selena Gomez, dispusă să apeleze la o mamă-surogat 

La cinci ani de la intervenția de transplant renal și după problemele de sănătate cu care a făcut cunoștință, starul pop a vorbit despre dorința de a deveni mamă pentru prima dată. 

Vedeta a explicat pentru că „Rolling Stone‟ că „s-ar putea să apeleze la o mamă-surogat, dacă va decide să aibă copii‟. Selena este dispusă să facă acest lucru, deoarece ia în calcul medicația care i se administrează și riscurile cu care se poate confrunta.

Selena Gomez și întâmplarea care a făcut-o să plângă 

Tot în cadrul aceluiași interviu, cântăreața a povestit cum, la un moment dat, și-a vizitat o prietenă care încerca să rămână însărcinată. Când a văzut ce efort face, vedeta a izbucnit în lacrimi, deoarece s-a gândit la medicamentele pe care le ia pentru tulburarea bipolară cu care se confruntă de câțiva ani. „Ideea de a nu putea să am propriii copii este un lucru prezent în viața mea. Dar oricum este menit să am copii, o voi face. Cred că bipolaritatea mă face mai umilă‟, a spus artista. 

Sursă foto: Instagram @selenagomez 



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg