Selena Gomez își dorește un copil. Vedeta este dispusă să apeleze la o mamă-surogat

Selena Gomez (30 de ani) a declarat, de curând, că își dorește să devină mamă pentru prima dată. Vedeta este dispusă să apeleze la o mamă-surogat, deoarece problemele de sănătate s-ar putea să nu-i permită să aducă pe lume un copil.

image

În anul 2017, starul Disney, Selena Gomez, a suferit un transplant de rinichi, ca urmare a bolii Lupus cu care a fost diagnosticată în 2015. Donatorul a fost chiar cea mai bună prietenă a ei de atunci, actrița Francia Raisa, cu care nu mai păstrează legătura în prezent, potrivit „Dailymail‟. 

„A fost ceea ce trebuia să fac pentru starea mea generală de sănătate‟, spunea Gomez pe atunci, conform „Kidney‟. 

Citește și: Selena Gomez, pe punctul de a-și pierde mama. „Am fost unul dintre puținii pacienți care au reușit”, a spus Mandy Teefey

Boala Lupus și transplantul de rinichi nu au fost singurele cumpene prin care Selena Gomez a trecut, până la vârsta de doar 30 de ani. Ea a fost diagnosticată și cu tulburare bipolară, o afecțiune pentru care urmează și acum un tratament. „Psihiatrul meu m-a ghidat. Dar a trebuit să accept să urmez un detox și (să iau) medicamentele potrivite. Mi-a trebuit multă muncă să accept că sunt bipolară‟, a povestit artista, de curând, într-un interviu pentru revista „Rolling Stone‟. 

Vezi și: Selena Gomez, în luptă despre dezinformarea despre vaccinurile Covid. „Prefer să nu tac” 

Selena Gomez, dispusă să apeleze la o mamă-surogat 

La cinci ani de la intervenția de transplant renal și după problemele de sănătate cu care a făcut cunoștință, starul pop a vorbit despre dorința de a deveni mamă pentru prima dată. 

Vedeta a explicat pentru că „Rolling Stone‟ că „s-ar putea să apeleze la o mamă-surogat, dacă va decide să aibă copii‟. Selena este dispusă să facă acest lucru, deoarece ia în calcul medicația care i se administrează și riscurile cu care se poate confrunta.

Selena Gomez și întâmplarea care a făcut-o să plângă 

Tot în cadrul aceluiași interviu, cântăreața a povestit cum, la un moment dat, și-a vizitat o prietenă care încerca să rămână însărcinată. Când a văzut ce efort face, vedeta a izbucnit în lacrimi, deoarece s-a gândit la medicamentele pe care le ia pentru tulburarea bipolară cu care se confruntă de câțiva ani. „Ideea de a nu putea să am propriii copii este un lucru prezent în viața mea. Dar oricum este menit să am copii, o voi face. Cred că bipolaritatea mă face mai umilă‟, a spus artista. 

Sursă foto: Instagram @selenagomez Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg