Video: 6 sfaturi de machiaj pentru femeile cu ochii verzi

1 75321 original jpg jpeg

Ochii verzi sunt cu adevărat atractivi, dar ai nevoie de un anumit machiaj pentru a-i scoate în evidenţă. Dacă ai această culoare la ochi, află câteva sfaturi profesionale de machiaj, cu care nu vei da greş niciodată.

1. Alegerea culorilor potrivite pentru ochii verzi nu este aşa de dificilă. Aceasta este scoasă în evidenţă de nuanţele care se apropie de culoarea bronzului, cum sunt violetul, movul, roze-ul, maroul sau cea a piersicii.

2. Evită nuanţele de gri şi de argintiu în machiajul ochilor, deoarece nu le avantajează deloc pe femeile cu ochii verzi. Însă, dacă îţi place griul, atunci ar trebui să optezi pentru o nuanţă foarte închisă sau pentru una care se apropie mult de negru.

3. Evită să foloseşti creion sau dermatograf de ochi negru. În schimb, foloseşte unul verde, maro sau violet. Vor arăta foarte bine în combinaţie cu ochii verzi, deoarece le accentuează culoarea.

4. Rimelul este cheia frumuseţii ochilor, aşadar, atunci când îl alegi, optează pentru cel maro. Aşa cum am spus şi mai sus, nuanţele de maro sunt perfecte şi fac combinaţia ideală cu ochii verzi.

5. Nu ne referim doar la machiajul ochilor. Pentru obraji, foloseşte un blush sau un fard de obraz nuanţa piersicii, pentru a scoate în evidenţă culoarea ochilor.

6. Când vine vorba de machiajul buzelor, mergi pe rujuri de nuanţe închise sau balsamuri colorate de nuanţe deshise.

Vezi în tutorialul de mai jos de ce trebuie să ţii cont atunci când te machiezi:

Credit foto: http://blonde.youbru.com

Sursă video: www.youtube.comRecente

kim si khloe kardashian jpeg
adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg