VIDEO A fost aleasă melodia României la Eurovision 2021. "E de neuitat", notează site-ul oficial al concursului

1 roxen png png

Juriul Selecţiei Naţionale Eurovision a desemnat melodia câştigătoare la această ediţie. Roxen, reprezentanta României la Rotterdam, va interpreta melodia „Amnesia”. Pe site-ul oficial al competiţiei, melodia este descrisă drept "de neuitat".

TVR, organizatorul selecţiei, a lansat şi videoclipul melodiei „Amnesia”. Piesa este compusşă de Adelina Stîngă şi Victor Bouroşu, iar versurile sunt semnate de Adelina Stînga. Juriul care a ales melodia câştigătoare a fost format din Luminiţa Anghel, Andrei Tudor, Liana Stanciu, Lucian Ştefan, Bogdan Păun, Liviu Elekes, Bogdan Pavlică, Dan Manoliu şi Gabriel Scîrlet.

„Pentru mine, ultimul an a fost unul plin, din toate punctele de vedere, cu momente bune şi mai puţin bune, însă ceea ce contează este că am avut câteva proiecte care m-au bucurat nespus. Piesa Amnesia este una extrem de personală, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trăit în ultima perioadă şi le dă voce. O simt aproape de mine, mă reprezintă, iar sufletul meu şi trăirile mele se regăsesc în ea”, a declarat Roxen. Videoclipul, regizat de Bogdan Păun, este centrat pe Roxen şi sentimentele sale, portretizate de mai mulţi dansatori.

Eurovision Song Contest se va desfăşura pe 18 şi 20 mai (semifinalele) şi 22 mai (finala), la Rotterdam, în Olanda. După ce organizatorii au reprogramat concursul care trebuia să aibă loc în luna mai, 2020, din cauza epidemiei Covid-19, TVR a decis să o susţină pe Roxen ca reprezentantă a României la ediţia din 2021, odată cu reluarea evenimentului. Cei nouă juraţi vor decide care va fi melodia pe care Roxen o va interpreta pe scena de la Rotterdam.Pentru prima dată în istoria participării României la concursul Eurovision, melodia care ne va reprezenta va fi aleasă de un juriu intern din TVR, fără votul publicului. Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg