VIDEO. Bun venit în biroul lui Kim Kardashian! Ce surpriză le oferă angajaților vinerea?

Vedeta de reality show a lucrat de zor cu designeri de interior precum Tommy Clements și Waldo Fernandez și a realizat mobilierul cu Michèle Lamy de la Rick Owens, iar acum se laudă pe rețelele sociale cu rezultatul. Și adevărul e că are cu ce să se lauda!

image

Kim le-a oferit fanilor ei un tur al biroului ei, al spațiului creat special pentru cel mai recent brand al ei – Skkn by Kim.

În filmulețul postat vineri, pe 12 august, pe YouTube, starul de 41 de ani ne prezintă biroul ei, care constă în două încăperi de înfrumusețare, două bucătării, doi pereți plini cu coperte de revistă, un amfiteatru și un studio foto.

„Michèle Lamy a făcut toată mobila și m-a ajutat să am tot ce mi-ar trebui și aș putea adora vreodată”, a declarat încântată Kardashian. Una dintre primele încăperi arătate de Kim fanilor ei a fost amfiteatrul din incinta clădirii.

„Am ajuns să facem așa ceva pentru că acest spațiu e imens, are vreo 3.700mp aici. Am vrut ceva intim nu numai pentru copii, ca să poată vedea un film cât eu lucrez, dar și ca să putem avea prezentări sau ca să ne uităm, pur și simplu, la imagini la o scară mult mai mare”, a explicat diva.

La birou la ea, Kim a pus mult accentul pe confort și și-a dorit ca atât angajații ei, cât și membrii familiei ei să se simtă foarte bine acolo, să se relaxeze. Piesa principală de mobilier este o canapea ciocolatie, în formă de U, marca Rick Owens. „Văzusem un pat de-ăsta înainte și mi-a plăcut atât de mult, încât i-am trimis lui Michèle o poză și am întrebat-o cum să fac să am și eu așa ceva la mine în birou”, a continuat să spună Kardashian.

Cea mai folosită încăpere este bucătăria de la primul etaj. Cu opere de artă semnate de Vanessa Beecroft pe pereți, încăperea este imensă și utilizată pentru evenimente, întâlniri și alte activități obișnuite de birou. „Frigiderele sunt pline cu băuturi”, ne informează vedeta.

În sala de așteptare, Kim și-a pus cărțile care o inspiră pe ea, fie că e vorba despre un volum despre Marilyn Monroe primit de la mama ei după ce a purtat rochia faimoasă a actriței la Gala Met din luna mai, fie că sunt diverse cărți cu mobilă: „Tot ce ador eu este aici!”

Trecând mai departe, Kim ne arată „camera modelelor”. „Facem multe ședințe foto aici și mi-am dorit un spațiu în care poți pune toate modelele atunci când faci conținut pentru online, plus hainele, capoatele Skims și o zonă de făcut modificări ale ținutelor”. „Camera modelelor” se extinde cu studioul foto: „Este o adevărată binecuvântare să avem un studio foto în birou și să fiu cu toate atât de aproape de casă!”, a exclamat ea.

La cel de-al doilea etaj, se află sala de conferințe, dar și pereții plini cu copertele ei de revistă: „Pereții aceștia mă fac atât de fericită! Aici sunt toate amintirile mele. Am câte o amintire pentru fiecare copertă făcută de mine. Fiecare copertă e specială pentru mine! Pot să vă spun unde eram, cu cine, ce făceam, tot. Atât de multe amintiri!”.

La același etaj sunt cea de-a doua bucătărie, încă un perete cu coperte de revistă, mai multe birouri pentru angajați, încăperi de producție și atâtea altele.

În ceea ce privește zilele de vineri, Kim a făcut un program de vară, în care toată lumea lucrează de-acasă în ultima zi lucrătoare din săptămână. Ce angajatoare drăguță e Kardashian, nu?

Pentru a vă convinge că biroul lui KK este cu adevărat special, urmăriți filmulețul de mai jos!

Foto - Instagram

Video - YouTubeRecente

înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg