VIDEO Așa arată buncărul lui Zelenski! Primele imagini din ascunzătoarea lui top secretă

La un an de la începutul războiului din Ucraina, președintele Volodimir Zelenski a făcut public locul top secret în care stă ascuns de ruși. Iată cum arată sala războiului din Kiev!

image

Președintele Ucrainei a marcat un an de la invazia rusească arătând lumii întregi buncărul său din Kiev, în care a locuit în ultimul an de zile.  

Într-un interviu cu jurnalistul ucrainean Dmitro Komarov, Zelenski le-a vorbit concetățenilor săi, dar și lumii întregi, despre casa lui. În locul top secret, liderul Ucrainei ia decizii vitale pentru țara sa, ține ședințe de urgență și vorbește cu șefii statelor din întreaga lume.

Amintindu-și despre primele ore de război, Zelenski a dezvăluit că a fost dus de urgență în camera de război imediat ce s-a aflat despre invazia lui Putin în dimineața de 24 februarie 2022.

Președintele ucranean a plecat imediat fără să mai apuce măcar să-și trezească din somn soția: „Îmi iubesc familia, dar pentru mine, ca președinte, prioritar era să fiu aici”, a declarat Zelenski după ce vineri, pe 24 februarie, s-a împlinit un an de când țara lui se află în război.

În documentarul realizat de Komarov, intitulat „Anul”, s-a făcut un tur al dormitorului lui Zelenski, a garderobei sale ascunse și-a biroului. Pe biroul acestuia se pot vedea avioane în miniatură și o fotografie cu el și familia sa, adică soția și cei doi copii. De asemenea, se poate zări și un bust al liderului britanic din timpul războiului mondial, Winston Churchill.

Nu puteau lipsi din birou steagul național și câteva modele de tancuri tot în miniatură. „Mi-e greu să-mi amintesc toate detaliile. Am primit un telefon care a schimbat tot. M-am trezit și familia mea, soția, fiul și fiica dormeau. Bineînțeles că m-am gândit să-i trezesc pe copii, să plec cu toți. (…) Am plecat pe grabă. Eu, ca președinte, trebuie să fiu aici”.

Zelenski a adăugat că familia i s-a alăturat după câteva ore, când echipa prezidențială de siguranță a ajuns la concluzia că era prea periculos să stea despărțiți.

În dimineața zilei de 24 februarie 2022, președintele Ucrainei a stat de vorbă cu 27 de șefi de stat. Acesta a dezvăluit că n-a avut timp să se gândească la impactul pe care războiul îl are asupra mariajului său și asupra familiei lui.

„N-am apucat să privim lucrurile dintr-o perspectivă romantică, pentru că am fost extrem de ocupați. Singurul lucru care mi-a venit în minte, imediat după începutul invaziei, erau telefoanele pe care le-am dat și echipa pe care trebuia să mi-o fac”, a continuat acesta să povestească.

În ceea ce privește garderoba sa, Zelenski n-a mai purtat costum de când a început invazia rusească, el are acum în dulap doar haine kaki, militare.   

„Totul s-a schimbat. Viața s-a schimbat. Și era imposibil să ne întoarcem la ceea ce fusese înainte”, a conchis președintele Zelenski din buncărul său aflat într-o locație top secretă în Kiev. „Aici locuiesc acum. Aici e acasă pentru mine de un an de zile”.

Video - The Telegraph



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg