VIDEO Casa lui David Copperfield are club de noapte! E cea mai scumpă proprietate din Las Vegas

Faimosul iluzionist a reușit să strângă o avere considerabilă mai ales din spectacolele pe care le susține, săptămână de săptămână, în Las Vegas. Nu-i de mirare că David și-a luat o casă senzațională, în valoare de 17,5 milioane de dolari, chiar lângă locul lui de muncă!

image

Casa lui Copperfield este considerată cea mai scumpă proprietate din Las Vegas și, după ce o privim puțin, putem spune toți în cor că își merită toți banii. Până la urmă vila marelui magician are propriul club de noapte!

Copperfield și-a început cariera ca ventriloc: „Nu eram un vetriloc strălucit, însă această activitate m-a condus spre magie. Îmi căutam o nouă figurină și unde să o caut decât într-un magazin plin cu lucruri... magice. Îmi părea paradisul pe pământ!”, povestește acesta. Având în vedere că adora poveștile, magia i s-a potrivit mănușă și a început să susțină spectacole prin intermediul cărora ajungea să-și vrăjească audiența.

În timp ce colegii lui de breaslă nici măcar nu ajung la nivelul succesului său, David știe cum să câștige atât publicul de partea sa, cât și… mulți bani. David Blaine, un alt specialist în domeniu, a reușit să strângă o avere de 40 de milioane de dolari în urma spectacolelor sale, iar iluzionistul Criss Angel are în bancă „numai” 50 de milioane de dolari. Nimic comparabil cu miliardul lui Copperfield!

Bun, și, când ai atâția bani, ce faci cu ei? Încerci să-ți satisfaci toate mofturile, să-ți cumperi tot confortul și răsfățul din lume. Un nume sinonim aproape cu Las Vegasul, unde are spectacolele lui fabuloase din David Copperfield Theater, David și-a dorit să se simtă în statul american ca acasă. Și atunci și-a achiziționat o casă pe măsura succesului său imens.

Architectural Digest ne informează că vila lui Copperfield este cât se poate de specială, având propriul club de noapte incorporat în clădire. O nebunie, nu?

image

„După ușile de 900 kg și înalte de 5,5 m, se prezintă niște interioare cu facilități ieșite din comun, precum o sală de sport din sticlă, o pivniță cu vin, propriul spa cu toate serviciile asigurate, un club de noapte, trei camere de jocuri, o încăpere pentru simularea golfului, o sală de cinema și două lifturi comerciale”, descrie celebra publicație de profil casa magicianului.

Casa are opt dormitoare, o terasă pe acoperiș, garaj subteran imens, iar pe proprietate întâlnim o piscină infinity și grădini Zen. Totul arată ca o stațiune de lux și a fost creat astfel încât să ofere maximum de confort posibil proprietarului său și musafirilor lui.

Foto - Shutterstock

Video - YouTubeRecente

Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg
Delphine Arnault sursa  Instagram jpg
Infidelitate jpg
Vivienne Westwood sursa  shutterstock jpg
Robert Pattinson jpg
Miley Cyrus si Liam jpg
Brooke Shields violata la 20 de ani Sursa foto shutterstock 2227704551 jpg
horoscopul anului 2023 shutterstock 2205832943 jpg
Placido Domingo foto  shutterstock 95153170 jpg
Bonnie Bartlett sursa  shutterstock 110390534 jpg