VIDEO Chefi la cuţite, sezon nou cu cântec. Ce a ajuns să facă Florin Dumitrescu

1 dd img 7582 jpg jpeg

Pasiunea lui chef Florin Dumitrescu pentru muzică e deja un lucru bine cunoscut. Juratul de la Chefi la cuţite a cochetat cu scena sub diverse forme sau apariţii, aşa că publicul îi cunoaşte şi abilităţile vocale. Când pasiunea pentru cântat se întâlneşte cu pasiunea pentru gătit se naşte o piesă. Aşa s-a întâmplat în cazul lui.

Chefi la cuţite, cel mai aşteptat cooking-show al momentului revine la Antena 1 luni, 7 septembrie, de la ora 20.30. Al optulea sezon se va servi în porţii generoase, de luni până miercuri.

„Într-o dimineaţă, în timp ce eram în duş şi mă pregăteam să merg la filmări am început să fredonez piesa lui Adi Despot de la Viţa de vie, <<Praf de stele>>. Pe măsură ce cântam îmi veneau în minte complet alte versuri decât cele originale, care erau legate strict de bucătărie. Am continuat cântatul şi când am ajuns la platou, le-am spus colegilor ce idee mi-a venit, iar ei au plusat şi au zis: <<Ce-ar fi să facem toată piesa aşa, să filmăm chiar şi un videoclip?>>.

L-am sunat imediat pe Adi Despot să îi spun ce idee mi-a venit şi să îi cer dreptul pentru a folosi linia melodică. Ziua respectivă am fost greu de suportat pentru că unde eram eu se auzea şi piesa, în fiecare pauză am stat şi am scris versuri. A fost foarte mişto pentru că toată lumea era implicată şi mai venea cu câte o idee.

Versul despre colegii mei, Bontea şi Scărlătescu a fost cel mai greu de scris. Aş fi avut atât de multe de spus despre ei, că îmi trebuiau trei piese, aşa că mi-a venit Cristina în ajutor (soţia sa - n.r.) şi l-a scris ea. În ultima zi de filmare a audiţiilor am organizat şi un mini-studio de înregistrare pentru că timpul nu îmi permitea să plec de acolo nici măcar o oră şi aşa s-a născut această piesă şi acest clip care marchează lansarea celui de-al optulea sezon Chefi la cuţite“, a povestit chef Florin Dumitrecu.Recente

Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg