VIDEO Cum să te pensezi cu aţă

1 65683 original jpg jpeg

Dacă ai pielea mai sensibilă, alege să te pensezi cu aţă. Aceasta nu răneşte pielea absolut deloc şi riscul de iritare este mai scăzut. Poate părea o metodă mai complicată de pensat, însă este foarte uşoară. Ai nevoie doar de un fir de aţă.

Această metodă este folosită şi pentru îndepărtarea mustăţii,fiind mai eficientă decât cea cu ceară,care îţi poate irita pielea.

De ce ai nevoie?

Ai nevoie de un fir de aţă şi nişte gheaţă pentru a-ţi calma durerea. De asemenea,dacă obişnuieşti,îţi poţi trasa cu un creion forma dorită pe sprâncene pentru a le pensa mai uşor.

Pasul 1

Faci un nod cu aţa,astfel încât să se formeze un cerc. Taie aţa care rămâne în plus după ce ai făcut nodul.

Pasul 2

Răsuceşte aţa pe degete de 5-6 ori. Ai grijă ca nodul să fie într-o parte,nu în mijloc. Vei forma astfel o clepsidră. Cu ajutorul degetelor arătătoare şi mari vei mânui aţa.

Pasul 3

Poziţionează aţa pe sprâncene,în locul unde vrei să pensezi. Dacă vrei să te pensezi la sprânceana dreaptă,vei deschide degetele de la mâna dreaptă pe aţă,în timp ce degetele de la mâna stângă se vor strânge. Acelaşi mecanism este şi pentru sprânceana stângă,doar că se vor deschide degetele de la mâna stângă,iar cele de la mâna dreaptă se vor strânge. Firele de păr vor fi smulse prin mecanismul de înfiletare.

Pasul 4

După ce ţi-ai pensat toate firele nedorite,masează zona cu gheaţă pentru a nu te înroşi,sau eventual aplică o cremă calmantă. Pentru o formă bine definită,tunde firele lungi cu foarfeca.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg