VIDEO Kate Middleton îi tunde pe copiii ei în pandemie. Stilistul său dezvăluie trucuri pentru o tunsoare acasă

2 kate jpg jpeg

Zilele trecute, soţia viitorului Rege al Marii Britanii a dezvăluit că a devenit frizeriţa copiilor ei în izolarea cauzată de răspândirea coronavirusului. Pe lângă faptul că le-a tuns părul celor trei copii ai ei, Ducesa de Cambridge a fost şi profesoara lor, cea care îi distra pe micuţi şi le asigura tot ceea era necesar pentru a-şi continua viaţa ca în mod normal. Însă cât se pricepută a fost Kate să le tundă părul copiilor ei?

Kate Middleton a făcut câteva dezvăluiri interesante în timpul unei conversaţii pe care a avut-o cu părinţii de la şcoala Roe Green Junior din Brent, Marea Britanie, susţinând că, exact ca oricare al părinte din lume, a fost nevoită să depună un efort crescut pentru a le asigura copiilor ei un trai obişnuit în perioada în care s-a instaurat starea de urgenţă în Marea Britanie.

Astfel, ea a devenit frizerul copiilor ei şi ai Prinţului William, însă prinţii George, Louis şi Charlotte nu au fost deloc impresionaţi de felul în care s-a descurcat celebra mămică: „Am devenit frizeriţă în izolare, lucru care i-a îngrozit pe copiii mei”.

Totuşi, cineva care se pricepe de minune la tuns este nimeni altul decât hair stilistul lui Middleton, Richard Ward, care a ţinut să ofere detalii binevenite despre cum putem tunde pe cineva acasă. Reacţia acestuia a venit pentru a completa comentariile Ducesei, iar fanii soţiei Prinţului William au primit cu mare încântare sfaturile specialistului.

Trebuie să recunoaştem cu toţii că podoaba capilară a lui Kate Middleton arată întotdeauna superb! Fie că-şi strânge părul într-un coc simplu sau îşi lasă pletele să curgă pe umeri, în timp ce le zâmbeşte oamenilor şi face conversaţii plăcute cu aceştia, Ducesa arată minunat, iar părul ei străluceşte şi captează privirile tuturor. Care e secretul ei? O tunsoare care să-i avantajeze trăsăturile faciale şi o coafură bine realizată de nimeni altul decât Richard Ward!

Richard a postat un filmuleţ pe Instagram, în care arată tuturor cum putem tunde părul cuiva în lockdown, iar trucurile pe care le foloseşte acesta pot fi folosite atât în cazul femeilor, cât şi pentru bărbaţi.

Ward ne propune să începem întreaga orperaţiune cu părul ud şi să acordăm o atenţie mărită formei părului şi a straturilor pe care acesta le are. El începe întotdeauna să tundă de la spate, de la ceafă, după care se deplasează uşor spre faţă. După ce udăm părul, îl periem uşor, apoi începem să tăiem de la ceafă, preferabil pe piele, punând două degete pe păr, la orizontală, pentru a menţine linia de tăiere. În ceea ce priveşte bretonul sau părul din faţa, îl împărţim în secţiuni, după care îl piepătănăm bine şi îl menţinem între două degete pentru a-l taia mai uşor. Luăm apoi alte şi alte şuviţe, le pieptănăm şi le tăiam în acelaşi fel – ţinându-le între cele două degete pentru a menţine linia orizontală.

Următorul pas e să ne mutăm spre părţile laterale ale părului şi să facem acelaşi lucru – pieptănăm, ţinem şuviţa între degete şi tăiem. Înaintăm spre ceafă până terminăm cu un lateral, apoi ne ocupăm de partea opusă în acelaşi fel – udăm părul, îl pieptănăm şi tăiem uşor, pe orizontală, surplusul care ne iese dintre cele două degete cu care ţinem şuviţa de păr.

Pentru a viziona filmuleţul postat de celebrul frizer, puteţi accesa pagina sa de Instagram sau link-ul acesta - https://bit.ly/3bAcPM9

Foto - Shutterstock, Instagram Richard WardRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg