VIDEO Smiley îşi „Lasă inima să zbiere‟ alături de Killa Fonic. Cea mai nouă piesă a artistului

1 smiley si killa 2 jpg jpeg

Smiley lansează prima sa piesă din 2021, alături de Killa Fonic, „Lasă inima să zbiere!‟, o piesă despre intimitate, eliberare şi tăcerea din relaţii, care se va regăsi pe noul său album, al cincilea din cariera sa artistică, ce se anunţă a fi surprinzator ca stil, colaborări şi imagine.

„Lasă inima să zbiere” vorbeşte pe două voci complementare despre tăcerea necesară într-o relaţie pentru a lăsa iubirea să vorbească pe limba ei. Colaborarea muzicală dintre Smiley şi Killa Fonic a pornit de la compatibilitatea lor artistică, în ciuda antitezei în care îi plasează o parte din public, şi de la aprecierea pe care fondatorul şi producatorul HaHaHa Production o are pentru acesta: „Killa mi se pare o voce puternică a generaţiei lui, a noului curent hip-hop din România şi pariam că va ajunge să aibă ceva de spus acum multă vreme, când l-am auzit prima dată pe primul album al lui Doc. Mi se pare talentat, creativ, curajos şi încăpăţânat să facă lucrurile după cum simte, chiar dacă le împinge la extrem. Deşi arătăm şi suntem percepuţi diferit, chiar avem multe în comun şi ne preocupă mereu să găsim what’s next, what’s new.”, povesteşte Smiley despre intersecţia artistică neaşteptată, dar justificata din „Lasă inima sa zbiere”.  

Chimia dintre Smiley şi Killa Fonic se simte în noua piesă

Killa Fonic a recunoscut că între cei doi artişi chimia este puternică, lucru care îi determină să fie creativi: „Toţi ştiu că Smiley este extrem de strict în a-şi selecta artiştii cu care colaborează. Dacă nu ma înşel ne poţi număra pe 5 degete şi îmi rezerv locul degetului mijlociu pentru că mă simt şmecher că am făcut aşa piesa cu Smiley. Iar chimia dintre noi e puternică; suntem foarte periculoşi împreună.”, adauga Killa Fonic despre intalnirea creativă cu Smiley pentru „Lasă inima să zbiere”.

Smiley nu se opreşte doar la această piesă, artistul pregăteşte noi lansări şi un viitor album cu sounduri urbane: „Urmează cateva lansări neaşteptate, pregătesc un album nebun, urban, cu sound actual, dance, de stradă. Nu este ceva nou pentru muzica şi istoria mea, însă este cumva surprinzător în acest moment al vieţii mele şi este o completare de atitudine, revoltă şi libertate a zonei romantice în care am aşezat muzica mea în ultima perioada.”, anunţă Smiley despre noul său proiect muzical. ”.

Co-producţie HaHaHa Production, Cat Music şi Global Records, cu muzica şi versurile semnate de Smiley si Killa Fonic, cu producţia făcută de Florin Boka, Lucian Nagy şi Serban Cazan şi clipul regizat de SAN, „Lasă inima sa zbiere” adună îndragostiţi si neîndragostiţi sub acelaşi reflector şi îşi face loc în orice playlist de party posibil. Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg