VIDEO Sophie Turner şi Joe Jonas şi-au vândut casa cu 15 milioane de dolari. Vezi cum arată aceasta şi conacul din Miami în care s-au mutat!

1 shutterstock 1359423350 jpg jpeg

Cuplul format din actriţa Sophie Turner, cunoscută pentru rolul Sansa Stark din seria „Urzeala tronurilor”, şi muzicianul Joe Jonas şi-au vândut casa din California pentru o sumă uriaşă. Vestea vânzării vine la doar câteva zile după ce s-a aflat că au cumpărat o proprietate în Miami.

Jonas şi Turner s-au mutat oficial din casa de 15.000 de metri pătraţi din Encino, California, pe care au dat-o pentru 15,2 milioane de dolari. Acest lucru a făcut ca uimitoarea reşedinţă Royal Oaks să devină cea de-a doua cea mai scumpă proprietate din cartier, după aceea a fratelui lui Joe, Nick Jonas, pe care acesta a cumpărat-o cu 20 de milioane de dolari.

Construită în 2019 şi vândută cuplului la scurt timp după aceea, proprietatea contemporană proiectată de Jae Omar are 10 dormitoare, 14 băi distribuite în casa principală şi o pensiune. În aceeaşi perioadă în care cuplul a cumpăra-o, s-au mutat în apropiere şi Nick Jonas cu soţia sa, Priyanka Chopra Jonas, şi continuă să locuiască acolo.

Ce i-a cucerit pe cumpărătorii reşedinţei Royal Oaks?

Iniţial, în luna iunie, cuplul a pretins pentru întreaga proprietate 16,75 milioane de dolari şi, în ciuda reducerii a peste 1,5 milioane de dolari, au reuşit totuşi să profite de circa 1 milion de dolari din vânzare înainte de a lua în calcul costurile pentru comisioanele de brokeraj.

Proprietatea este cu adevărat impresionantă. O zonă verde generoasă înconjoară casa şi poate fi admirată din zona de lounge cu podea din lemn, din curtea luxoasă sau unul dintre numeroasele balcoane spaţioase. Interiorul şi exteriorului casei se evidenţiază prin lemnul antichizat, folosit pentru pardoseala din întreaga casă, lambriurile din anumite camere şi pardoselile exterioare.

Cuplul s-a asigurat ca locuinţa să fie potrivită pentru a asculta muzică şi a privi programele televizate favorite prin instalarea unui proiector şi a unor difuzoare de ultimă generaţie, precum şi a unui sistem de sunet surround în toată casa. Nici casa de oaspeţi nu este mai prejos. Include un humidor de trabuc, un aparat de ceaţă, lumini de discotecă şi o staţie pentru DJ. Opţiunile suplimentare pentru petrecerea timpului liber includ un proiector în aer liber pentru proiecţia de filme.

Cei doi au cumpărat o casă ca un cub de sticlă din Miami cu 11 milioane de dolari

Cuplul de artişti s-a căsătorit în 2019 şi a avut o mică ceremonie la Las Vegas, apoi a găzduit o nuntă fastuoasă în Franţa şi s-a bucurat de naşterea primei lor fiice, Willa, în 2020. Recent, cei doi au plătit 11 milioane de dolari pentru noua lor locuinţă de pe malul apei, în Miami. Este mult mai mică, având 416 metri pătraţi, faţă de 15.000 cât avea cea din care s-au mutat. De asemenea, au 6 dormitoare şi 9 băi.

Citeşte şi:

Cuibuşorul de nebunii al lui Mick Jagger. Cum arată vila pe care starul rock o împarte cu iubita balerină

Designul casei este inspirat de proiectele unui arhitect influent de la începutul secolului trecut, Frank Lloyd Wright, şi se poate observa aceasta încă de la exteriorul casei. Structura boxy prezintă o mulţime de ferestre care pornesc din podea şi se întind până la tavan, dar nu seamănă cu casele tipice ultra-moderne, de culoare albă, care se găsesc de obicei în Miami. Între geamurile de sticlă este montat lemn de culoare închisă, iar piatra este folosită şi în construcţie. Există, de asemenea, o grădină interioară şi un iaz.

În interior, zona salonului are mai mult lemn şi piatră, plafoane înalte de 30 de metri, decorate cu un candelabru mare. Scara, care este vizibilă din exteriorul casei prin ferestrele mari, este elegantă şi pare a fi susţinută de lamele de lemn care coboară din tavan. Casa are o piscină şi un bar interior-exterior şi o zonă pentru ancorarea unei bărci care se află chiar în curtea din spate.

FOTO: Shutterstock



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg