Viorica Huminic: «Este o minune că fiul meu e sănătos!»

1 48404 original jpg jpeg

Mi-am dorit un băieţel sănătos din prima clipă în care am aflat că sunt însărcinată. Dar Dumnezeu a vrut să mă pună la încercare, chiar din prima zi în care Darius-Ştefan al meu a venit pe lume.

La 36 de săptămâni,medicul a decis că trebuie să nasc,deşi bebeluşul meu avea doar 2,400 kg. Imediat după naştere,n-a putut respira singur şi a fost conectat la aparate.

N-am să uit niciodată momentul în care medicul anestezist m-a trezit şi mi-a spus că am un băieţel,dar că are nevoie de îngrijiri speciale. Am zăcut efectiv în pat. Nu simţeam decât durere pentru copilul meu.

Prima întâlnire cu el a fost şi mai greu de suportat. Era conectat la o mulţime de aparate. Avea câte două perfuzii la fiecare mânuţă şi picioruş,era intubat şi-i puteam număra oasele. Zece zile nu l-am putut lua în braţe.

Mi s-a părut o veşnicie. Apoi,am mai stat două săptămâni în spital. Eu,într-un salon,el,la terapie intensivă. Când medicii mi-au spus că este posibil să fi suferit leziuni cerebrale,parcă a căzut lumea pe mine.

N-am putut decât să mă rog la Dumnezeu ca totul să fie bine. Acum,la aproape un an şi şapte luni,încerc să uit prin ce-am trecut. Ştefănuţ este un băieţel energic,isteţ şi n-are întârzieri de dezvoltare. Este un copil normal şi tare năstruşnic.Recente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg