Vitamina E îţi catifelează pielea

1 67535 original jpg jpeg

Eşti obişnuită să dai mulţi bani pe cosmetice şi nu eşti mulţumită de efectul lor? Acum poţi schimba asta! Încearcă să te foloseşti de proprietăţile vitaminei E. Iată la ce te ajută!

Vitamina E poate să fie considerată pe bună dreptate vitamina tinereţii. Ea previne apariţia ridurilor,protejează tenul de radiaţiile ultraviolete şi menţine timp îndelungat sănătatea celulelor. În plus,are şi proprietăţi detoxifiante.

Pentru o piele de invidiat,nu trebuie să uiţi de hidratare. Seara,după demachiere şi duş,unge-te pe faţă şi pe gât cu uleiul dintr-o capsulă de vitamina E uleioasă pe care ai ţinut-o în apă caldă timp de trei minute. Lasă să acţioneze acest ulei peste noapte şi-ţi va hidrata în profunzime pielea.

Cremele care promit dispariţia vergeturilor peste noapte nu-şi fac efectul? Ai la dispoziţie tot vitamina E. Prepară-ţi singură crema antivergeturi! din 4 linguri de ulei de măsline,o capsulă de vitamina E uleioasă,4 linguri de gel de aloe vera şi o fiolă de elastină (le găseşti în magazinele cu produse naturiste). Amesteci ingredientele,iar cu pasta obţinută masezi zonele afectate de vergeturi.